Gecen bir makale okudum makale demiyelimde yanlız fazlasıyla asosyal bir cocugun web gunluğu sitesini vermiyeceğim
Sadece şoyle olay
Cocuk okula heryere tek başına kimsenin umrunda olmayan bir tip.Bir şekilde kendisinin daha guveni olan cekici ve daha erkeksi olan karakterini yaratıyor ve onunla konuşarak gorerek hareketlerini ona gore duzenliyor.
Yani ezik olan cocuk yarattığı hayali kahramanıyla yeni bir kişiliğe burunuyor.

Ben acıkcası kendi ic sesimle konuşmayı sevmiyorum cunku sorduğum sorunun cevabını zaten biliyorum cevap vermedende oğrenmiş oluyorum değişik bir mevzu bu ic ses dediğimiz beynimizin sessizce konuşması gibi birşey

Misal bazen oluyor sadece bana bu cocuk gibi dershaneye veya okula giderken yolda konuşuyorum icimden aslında harika bir yer ama değersiz benim icin vb. sacma sapan cumleler karşılığında cevap alamıyorum bir şekilde cevaplansa bambaşka bir insan yine olurum

Sadece bunu becerebilen arkadaşlar varmı forumda lutfen dalgaya almayın değişik bir mevzu sadece evet veya hayır olmadı kendi yorumlarınızıda katın
Teşekkurler..

Coğu arkadaş siteyi istemişler fakat site sanıyorsam kapandı bende bu şekilde kendim 1 tane yapmak istedim eğerki goz atarız şeklinde mesaj atarsanız devamını getirmek istiyorum
http://kimingunlugu.tk