Aşağıdaki yazı musluman bir genc arkadaşımızın. Gazete genclere nasihatler veren bir yazara şu zamandaki cektiği sıkıntıları dile getirmiş.
"Selamunaleykum Hocam.
Yazılarınızı birkac gundur okuyorum ve beğeniyorum. Size anlatmak istediğim konuyu ister yazınızda belirtir,istersenizde okuduktan sonrada bana cevap gonderirseniz sevinirim. Ben şu anda 24 yaşında Musluman bir gencim. Bundan 6 yıl oncesine kadar namaz kılmıyordum ve gunahlarada acık durumdaydım. Şimdi ise durum değişti. Yani etrafımdaki arkadaş cevrem bana tamamen yuz cevirdiler. Bana hoca naber, hoca git camiye imam seni cağırıyorlar gibi laflar soyluyorlardı. Şu an hic arkadaşım kalmadı diyebilirim. Benim sıkıntım aslında bu değil, benim sıkıntım şu kızların ve kadınların teşhirciliği, kırıtarak yurumeleri, cilveleri. Muslumanım demelerine rağmen istedikleri gibi yaşamaları. Diskoya, barlara, eğlenmeye hatta zinaya kadar var. Zaten şu yaşa kadar bakire oldunuzmu guluyorlar. Beni oyle bi hale getirdi ki bu durum, inanın kıldığım namazdan da yaptığım ibadetlerden de birşey anlayamaz oldum. Ve bana da soylenen "Senin hic kız arkadaşın yok olum, sana hicbir kız bakmıyor zaten, cirkinsin, pasifsin birde Cennette Hurilere mi sahip olacağını sanıyorsun, dunyadakiler sana baktımı da ahirettekiler bakacak" gibi laflar beni yedi bitirdi. Artık yok olsam, hic şu yaşadıklarım olmasaydı diyorum. İntiharın kufre sebep olmadığını bilseydim belki denerdim. İşte benim ve emininm ki diğer Musluman Genc kız ve erkek arkadaşlarımında sorunları. Artık kapalı dediğimiz kızlar bile neler yapıyor hocam bana anlatılıyor ama soylemek istemiyorum. Ama şunuda belirteyim; Bu duruma gelmeye neden olan kız ve erkek, Muslumanım diyen insanlarımız, kardeşlerimiz tovbe etmezlerse ve Allahta hakkımızı soracaksa ben onlara hakkımı bu dunyada da ahirette de helal etmiyorum ve Allah onlara Cennetin yuzunu dahi gostermesin diye de belirtiyorum. Belki bunu okuyan olurda tekrar duşunurler İnşaallah. Eğer okuduysanız lutfen cevap yazınız hocam.Allaha emanet olun."
Evet ne duşunuyorsunuz Musluman kardeşlerim ?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Musluman Bir Gencin Haykırışı.