Aynı konuyu din bolumune acmıştım burayada acıyorum
Selam oncelikle şunu soylemek istiyorum benim ailem inanclı olup babaannemle oturuyoruz kendisi kuranı hatim etmiş ve surekli dua eder ama aile icinde tek inancsız benim o konulara girmeden asıl konuya gelicem

İlkokul arkadaşımla aynı lisedeyiz sondayız ismi (A) ve baya uzun zamandır konuşmuyorduk merhaba diye konuşurduk yakın arkadaşımla sevgili isim (T) olucaklardı ama son anda vazgectiler bu kızın bazi tikleri var gozlerinin icine bakarken kulagına dogru bakınca ağlamaya başlıyor yani arkasında birşey varmış gibi davranınca veya farkettirince korkudan kitleniyor herneyse okul cıkışı yakın arkadaşıyla otururken birşey oğrendim kendisin cini varmış isim (M) ve istediği zaman cağıra biliyormuş bende inancsız oldugumdan hadi ordan filan dedim aradan 1 hafta filan gecti 8 kişi evde oturuyorduk ben ve 4 erkek 3 kızdık sonra aniden (a)nın gozleri yukarıya doğru bakmaya başladı bembeyaz oldu gozleri ve 3 kızlardan diğeri olan (S)nin bogazına atlayıp (a)yı rahat bırak diye bağırmaya başladı ben ve 3 arkadaşım (a)yı tutup cekmeye calıştık ama sanki 10 tonluk birşeyi cekmeye calışıyor gibiydik diger erkek abisiydi ve oturup ağlamaya başlamıştı (S)yi camın yanına kadar getirdi biz bu sıra butun gucumuzle cekmeye calışıyorduk fakat imkansız gibi birşeydi sonra (a) aniden kendine geldi ve herkez oturup birbirine bakmaya başladı ne oldu lan gibilerinden ve emin olun yaptığım spora dayanarak soyluyorum 180 kiloluk herifi butun sahaya kadar itebilicek sağlamımdır ama bildigimiz kıpırdamıyordu yani beton yığınını ittiriyormuş gibiydik herneyse sonra (T) olmadıktan sonra okulda bazı konuşmalarımız oldu herşeyi anlattı gibi bir durum oldu ama nasıl edindigini anlatmadı bu cini başkalarına musallat edebiliyor fakat ettigi kişi korkmassa ve belirli şeyleri biliyorsa o cini sahiplenebiliyormuş kendim inancsızımdır bunun doğrulugunu sormak istedim en ufak bir yalanım yok sadece o gunden sonra kendime gelemedim o sesi o kuvveti o an ki ortam sessizlik yani ilahi birşey gibiydi ve nedenini sordugumda (S)yi kıskandığını duşundugunu soyledi hala inanamıyorum bayadır kendime gelemiyorum pazartesi bana gostermesini istiyecegim hic olmadı doğruluk payını bilmiş olurum.