Erkek aslanla dişi kaplanın ciftleşmesinden ortaya cıkan yavru - Liger

Super Durak tasarımı Japonya

İki başlı albino Honduras sut yılanı.

AHTAPOT YUMURTALARI

70 yıldırımın aynı anda duşuş anı

Kızı Progeria denilen bir hastalığa yakalanmış. Kızının yalnız hissetmemesi icin saclarını tıraş eden bu dev yurekli anneye helal olsun...

200 kat buyutulmuş kum tanelerindeki ince sanat

Sağdaki adam alzheimer hastası. Cocuklarını ve daha bir cok kişiyi hatırlayamıyor. Ancak ne zaman eşini gorse hep aynı şeyi diyor ; Benim guzel karıcım !

1950 li yıllarda ADB'nin guney eyaletlerinde siyahilerle beyazlar otobuslere ayrı kapıdan biniyor,onlere beyazlar arkalara siyahiler oturuyordu. Rosa Parks isminde bir kadın bir gun işe gitmek icin otobuse bindi. O otobuste bir beyaz, beyazlara ayrılan yerde yer bulamayınca, siyahilere ait bolumde oturmakta olan Rosa Parks'tan koltuğundan kalkıp kendisine yer vermesini istedi. Şofor de kalkması icin uyardı ama Parks yerinden kalkmadı. Tutuklandı ve hapse girdi.Hapisten cıkınca 1 yıl boyunca otobuse binmeyi reddetti ve işine yuruyerek gitti,bu surede arkasında binlerce siyahi de ona eşlik etti,sonunda hukumet geri adım attı ve bu uygulamayı kaldırdı.Sonra da zenciler diğer haklarını teker teker aldılar.Bu olayla Rosa Parks bir direnişin ve sivil itaatsizliğin sembolu haline geldi,

Dunya’da sadece Şanlıurfa Halfeti’de yetişen Karagul, dalından koparılıp başka bir yere goturulduğunde renk değiştiriyor.

Ataturk'un vefat ederken soylediği son soz... İnsanın karşılaşacağı olum gerceğinin son saniyeleri geldiğinde, o sırada yanında bulunanlardan Dr. Neşet Omer bey “Dilinizi goreyim efendim. Lutfen dilinizi dışarıya doğru cıkartın” diye telaşlanırken, Ataturk, Dr. Neşet Omer gulumsedi; “ VE ALEYKUMUSSELAM ” diyerek gozlerini kapatmıştır. (Kılıc Ali’nin Anıları Sh 659. Hulusi TURGUT) Peki, o sırada Ataturk’un yanında bulunanlar telaş ve caresizlik icerisinde kıvranırlarken ve hic gereği yokken Ataturk’un “VE ALEYKUMUSSELAM” demesinin anlamı ne olabilir diye bir soru akla gelebilir. Boyle bir sorunun yanıtını Kur’an ayetlerinden oğrenelim. İşte Kur’an’ın soyledikleri: “ İyiliklerini iceren kitabı sağ tarafından verileceklere, melekler: ‘SELAMUN ALEYKE’ derler.

Cuma namazındaydık. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı.

• Yaşlı adam, farza kalkarken arkaya dondu ve boşluğun gerisinde duran 13 14 yaşlarındaki gence:

• Saf'ı doldur evlad, dedi. Gel yanıma.

• Cocuk, mahcup bir ifadeyle:

• Mumkunse burada kılmak istiyorum, diye kekeledi. Oraya başkası gecebilir.

• Yaşlı adam, cocuğun uzerinde bulunduğu uzun tuylu yeşil halıyı gostererek:

• Ne o dedi. Yoksa orası daha yumuşak diye mi gelmiyorsun? Ve ofkeyle devam etti:

• Anne kuzusu ne olacak...

• Namaz bittiğinde, yaşlı adamın Cuma'sını tebrik ettim.

• Arkadaki genc de gelerek onun elini optu.

• Adam, soylediklerine coktan pişman olmuştu.

• Delikanlının nurlu yanaklarını okşarken: Sana "anne kuzusu" dediğim icin kusura bakma yavrum dedi.Bir anda ağzımdan kactı işte...

• Cocuğun gozleri dolu doluydu.

• Başını yere eğerken: Soylediklerinizde haklısınız efendim, dedi.

• Uzerinde namaz kılmak icin ısrar ettiğim halı, vefat ettiğinde annemin tabutuna ortulmuştu.

• Orada secdeye kapandığımda, sanki beni kucaklamış gibi oluyor da...

• Rabbim annelerimize hayirli uzun omur versin..

AMİNNNN

o meşhur ucağı buldum arkadaşlar almak isteyenler irtibata gecsinler

Cok nadir gorulen beyaz balina..

Meşhur bir politikacımıza Fransa’da:

"Siz Osmanlıların Viyana kapılarında ne işiniz vardı?
diye sorulur.

o politikacımız da gayet veciz bir şekilde:
"Haclı seferlerinin iade-i ziyaretiydi''
diye cevap verir.

Oksuruğunuz olduğu gunlerde ayağınıza vicks merhemi surun ve uzerine kalın bir corap giyin. Oksuruğunuz kısa surede hafifler ve kesilir.

Titanic filmi bu plastik havuzda cekilmiştir...

Henuz tam olarak acıklanamamış doğa olaylarından biri Alev Hortumu.En son Adıyamanda goruldu.

Kıta isimlerinin hepsi aynı harfle başlayıp aynı harfle biter.

İnsan gozu 526 megapikseldir.. Eğer insan gozu kadar kaliteli bir fotoğraf makinesi olsaydı, cekilecek tek bir resmin boyutu 2.5 gb olurdu.

hey gidi gunler hey