Neşeni hic kaybetme ve asla vazgecme.

Tam Ay, bu ulkede boyle gozukuyor Florianopolis, Brezilya

Angelina Jolie'yi sıradışı İNSAN yapan şey bu işte: İğrenmeden, Tiksinmeden, Yuksunmeden İNSALARA yaklaşması..

Evde ekmek olmazdı komşuya giderdim cocuk kofte istiyor biraz bayat ekmek varsa alabilirmiyim diye, halbuki evde yiyeceğimiz bi lokma ekmeğimiz olmazdı.''

-Adile Naşit

Cristiano Ronaldo zıplamak icin vucut ağırlığının 5 katı guc kullanıyor, Bu da bir astronotun fırlatılış anında maruz kaldığı cekim gucune neredeyse eşit.

Ruyanızda gorduğunuz insanlar, gercek hayatta sizi ozleyen insanlardır.

Sorumluluğun Hep Başkalarına Atıldığı Yerde Hicbir İş Hallolmaz

Resim icinde resim..

Rengarenk ışıltılı bir akşam. Shanghai, Cin

Psikolojik bir araştırmaya gore ‘fazla iyi’ olan insanlar, zamanında en cok acıya maruz kalmış olan insanlardır.

Pembe yosun bahcesi, Kyoto - Japonya

Boyleleri de var

İnanılmaz bir goruntu, 70 yıldırım bir arada... Ikaria Adası

Kutup kedisi

Kapadokya'yı hic bu kadar guzel gormuş muydunuz ?

1.000 metrekare uzerine inşa edilmiş ve 90 metre yuksekliğinde bir ağac ev Bu evin yapımı on beş yıl surdu.

Bu kuş turunu ilk kez gorenler kimler ?

Yurumeye Cesareti Olanlar.

guzel tespit

Jackie Chan dunyadaki butun dovuş sporlarında dunya şampiyonudur.

farkımız

Yeni doğmuş fil yavrusu

Gercek inci.

Zeki insanların saclarında daha fazla kalay ve bakır vardır. Bu nedenle daha cabuk yaglanirlar.

Zengin olmak..

Demi Lovato: ''Muslumanlara alerjisi olan insanlar, pislikler. İnsanların neye inandığı sizi ilgilendirmez.''

Zayn Malik: ''Benim idolum Hz. Muhammed.''

Yavru Ornitorenkler

Dunyada en cok eleştiri alan hayran grubunun Directioners olduğunu biliyor muydunuz ?

Yaprakla yapılan, sabırla işlenen sanat .

" Doktordan korkan Cinli Bebek "

● | Biraz Tebessum |

Kurtlar Bir Yere 47 Saniyeden Fazla Bir Surede Bakıyorsa,Baktığı Yerde Avlayacağı Bir Hayvan Vardır.

Butun ucak şirketlerinde herhangi bir kaza anında yolculara paraşut yerine can yeleği verildiğini biliyor muydunuz?

- Yoksulluk Kac Gun Surer Baba?
+ 40 Gun Oğul.
- 40 Gunden Sonra Zengin Olur Muyuz?
+ Yok Oğul, Alışırız...

Sarılırken gozlerini kapıyorsan, seviyorsundur.

Taylor Swift'in,unlu olduğundan beri tarzını değiştirmeyen tek unlu olduğunu biliyor muydunuz ?

Bu rehberle hiza bozulmaz

Katy Perry:''Bir gun muziği bırakırsam ,İstanbul'a yerleşirim.Orası yaşanılacak ideal yerlerden biri.''

Yaşadığım yerde Muslumanım diye beni dışlayanlar oluyor, ama ben Musluman olmaktan gurur duyuyorum.

- Zayn Malik

Dunyada en uzun suren trafik sıkışıklığı 2010 yılında Cin'de meydana gelmiş ve 12 Gun Surmuştur.

Ayasofya Camii - İstanbul

Ateşboceği Mağarası - Yeni Zelanda

Ender gorulen bir guzellik...Pembe yunus. Dunyada sadece 14 tane olduğu tahmin ediliyor.
(pembe yunusu daha onceden paylaşmıştım yanlız bu resimleri yeni buldum paylaşmak istedim yeniden)

Kanser kızlarının piskolojisi icin saclarını kazıtan anne ve baba.
Allah şifa versin inşallah tum hastalara. Amin

Beta balığı

Allah ne guzel yaratmış...

Bunu yaşayan var mı?

Oğretmenliği Bu Kadar Guzel Anlatan Bir Karikatur Gormemiştim.

Adamlar Uğraşıp Başarmışlar