Erkekler de kadınlar da alyanslarını sol yuzuk parmaklarına takarlar. Her nedense erkekler bu alyanstan cok etkilenirlermiş. Parmaklarındaki alyansı hic cıkarmadan takan erkeklerde cinsel bozukluklar hatta iktidarsızlığa kadar giden rahatsızlıklar goruluyormuş. Belaruslu bazı bilim adamları bu onemli konuda (?) oturmuşlar kafa yormuşlar ve de ince ince bir araştırma yapmışlar. Bu araştırmacıların hepsi erkek olsa gerek ki bu alyans meselesine buyuk bir hassasiyetle bakmışlar. Hepsinin erkek olduğunun bir başka kanıtıysa, alyansın kadınların cinsel hayatlarına etkisi konusunda tek satırlık bir araştırma yapmayı akıl edememiş olmaları. Bu alyans kadınların cinselliklerini ne kadar bozuyor, insan gercekten de merak ediyor.

Neyse konumuza donelim. Belaruslu araştırmacılar, yaptıkları araştırmalar sonrasında, uzun yıllar hic cıkarmadan alyans takan erkeklerde cinsel gucun azaldığını bilimsel olarak tespit etmişler. Bu araştırmayı biyoterapist Sergei Gagarin internette acıklamış. Ben de orada okudum size sozlerini aktarayım. İnsan parmaklarındaki sinirleri bir iletken olarak gormemiz gerekiyormuş.

Alyans da kapalı devre olarak gorev yaparmış. Bir parmak kapalı devre alyansın icine girdiğinde, yuzuk parmağına giden belirli bir enerjiyi yoğunlaştırırmış. Elbette enerji, kişinin kendi bedeninden cıkıyormuş. Bu enerji de urogenital yani boşaltım ve ureme organlarından geliyormuş. Erkekler duzenli olarak alyanslarını cıkardıklarında bu enerji akımı pozitif etkisini gosterirmiş. Ayrıcana da eğer bir erkek alyansını hic cıkarmadan yaşamaya devam ederse durum cok cok kotu noktalara ulaşabilirmiş. Cinsel guclerini ebediyen kaybedebilirlermiş. Bu sebeple Slavlar alyanslarını bir gun icinde dort saatten daha uzun sure takmazlarmış. Bu nedenle Slav erkeklerinin cinsel gucleri yerindeymiş. Bunun en buyuk kanıtı da eski doneme ait Slav oykuleriymiş.

Ayrıca Slav ailelerin pek coğunda cocuk sayısı hayli fazlaymış bu da cinsel gucun farklı bir gostergesiymiş. Uzmanların goruşu boyle boyle devam ediyor. Belki bir erkek olsam bu araştırma sonucları cok hoşuma gidebilirdi ama bir kadın olarak beni sadece gıcık etti. Bence alyansını kısa sureli takmak erkeklerin ev dışındaki cinsel hayatlarının daha renkli gecmesine yardımcı oluyordur. Ya da tam tersi alyansını gunde 24 saat takan erkeklerin ev dışındaki cinsel yaşamları sekteye uğratıyordur. Bu da onların cinsel guclerinin azaldığı endişesi gark ediyordur…
alıntı