** işinde iyi olan birisini overken hakaretle iltifat eden bir Turk'ten başkası olamaz. (serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal olsun)

** Ancak bir Turk aracin sinyal lambalari dururken kolunu cikararak "donuyorum" hareketi yapabilir.

** Yemegin etini en sona birakan kisi tabi ki Turk'tur.

** Ancak bir Turk trafik isiklari kirmizidan yesile dondugunde onundeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir.

** Dingildeyen bir masanin ayagina kagit sikistirma fikri bir Turk'undur.

** Dislerinin arasindan "viij viij" diye ses cikaran birini gorurseniz selam verebilirsiniz cunku o kesinlikle Turk'tur.

** Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme oldurecekler seni) Turk sinema severlerdir.

** Ancak bir Turk kulagini kalem ya da orgu sisiyle karistirabilir.

** Arabasina okuz, kopek, horoz sesli korna taktirma fikrinin patenti bir Turk'e aittir.

** Gazete kagidini en iyi sekilde kullanan Turk'tur (Cam silme bezi, kulah, mendil, sofra bezi)

** Ancak bir Turk kadini, denize dikkat cekmemek icin elbiseleriyle girip, butun dikkatleri uzerine cekebilir.

** Plastik yogurt kabini saksi yapan elbette ki Turk'tur.

** Arabasinin arkasina yazi yazan bir Turk degil de nedir? (Rahmetli de sollardi, tek rakibim THY, kroyum ama para bende)

** Ucakta bulunan tanidiklarina ucak havalandiktan sonra gormeyecegini bildigi halde el sallayan birini gorurseniz hemen boynuna sarilin cunku o Turk'tur.

** Cignedigi sakizi daha sonra cignemek uzere kafasindaki tulbente yapistiran bir Turk kadinindan baskasi degildir

Bana Komik Gelmedi O Yuzden Buraya Actım Konuyu
Aramada Bulamadım