Adem ile Havva tek yumurta ikizleridir. Evrenin işletim programına gore insanlığın ilk nefsi yumurta niteliğinde oluştu.

Zigot yapısındaki bu yumurtadan ilk insanlar erkek ve dişi olarak tek yumurta ikizi olarak doğmuş olmalılar. Yerkurede boyle bir yapının oluşması evrenin genetiği niteliğindeki işletim sisteminin bir işlevi olarak oluşmuştur. Boyle makro bilgilerde delil olarak evrenin işletim sisteminden olduğunu soyleyen Kur'an'dan istifade edilmelidir.

Cunku, o, evrenin işletim sistemindendir. Kur'an'da Nisa suresinin ilk cumlesinde ilk nefisten Adem'in ve eşinin yaratıldığı soylenmektedir. Ayette, ondan eşi yaratıldı denmektedir. Yumurta niteliğindeki o ilk nefiste genetik yapı erkeğin genetik yapısını taşıyor olmalıdır.

Bu sebeple, ondan eşini yarattı denmektedir. Cunku erkeğin geni X ve Y kromozomları, dişininki ise yalnızca X kromozomları taşımaktadır. Ademin hukukunda kardeşler arasında evlenmek serbest olduğundan ve zaruretten birbirleriyle evlenmişlerdir. Ayni sebeple cocukları da birbirleriyle evlenebilmişlerdir.

Daha sonra boyle kardeşler evliliği yasaklanmıştır. Ayrıca belki de bu kardeşler evliliğinden dolayı insanlar arasında farklı ırklar ortaya cıkmış olabilir.
Sizce dogru olabilir mi???