sahilde oyun oynayan uc yaşındaki Abbie, boyun hizasına kadar kazdıkları kum cukuru cokunce, ailesinin ve plaj gorevlilerinin gozleri onunde oldu.

İngiltere’de uc yaşında bir kız, ağabeyiyle birlikte plajda oyun oynarken oldu. Polis, hafta sonunda Cornwall sahilinde ailesiyle tatil yapan Abbie Livingstone’un kazdıkları yaklaşık 1.5 metre derinliğindeki cukurun cokmesi sonucu havasızlıktan boğularak olduğunu acıkladı.
Cevreden yetişenlerin, plaj gorevlilerinin ve itfaiye memurlarının 30 dakikalık cabaları sonucunda iki cocuk gomuldukleri cukurdan cıkarılabildi. Ağabey Joe’nun yaşadığı ancak Royal Cornwall Hastanesi’ne goturulen Abbie’nin kurtarılamadığı acıklandı.
Abbie’nin olduğu yere onceki gun cicekler bırakan Pippa Nurse, annesi, “Yıkıldık. O bizim her şeyimizdi. Hicbir şeyden korkmayan, gorduğu her şeyi denemek isteyen kucuk mutlu bir kızdı” diyebildi.
Kucuk kızın uvey babası Ian Sayer ise “Deli gibi ona ulaşmaya calıştım. Kumu kazdım, kazdım... Ama kazdıkca yerine yeni kum geliyordu. O cok tatlı bir kızdı. Her zaman, her şeye gulerdi” diye konuştu.
Penwith bolgesi plaj yetkilileri, cukurun derinliğinin Abbie yaşında bir cocuğun boyun hizasına geldiğini, ancak kucuk kızın bir anda goğus kafesine yığılan kumun baskısı nedeniyle doğrulamadığını soyledi. Olay polis kayıtlarına ‘kaza’ olarak gecti.

Biz de bir arkadaşı kuma gommustuk ama baya bi abartmıştık sonra nefes alamıyorum diyince cıkartmıstık onu oradan...