* Tek abdestle bes vakit namaz kilmak icin iki buklum kivranan kisi tabii ki Turk'tur.

* Desenlerini cok begenerek aldigi yeni bir mobilyanin ustunu baska bir ortu orterek kullanan kisi Turk'tur.

* Cayi, cay tabagina dokup icen bir Turk degil midir?

* Gecirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar icinde cikip, carpilmis arabasina uzulen kisi Turk'tur.

* Tup kaciriyor mu, kacirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eden Turk'ten baskasi olabilir mi? (arkadaslar ben yapıyorum cakmakla ama ınanın yontemını bıldıkten sonra hıc bırsey olmuyor ben tup ındırırken tup deposunda bıle ıcıyorum bısey olmuyo ama sız sakın denemeyın)* Yemekte eti bicakla degil, catalin yaniyla kesmeye calisan bir kisi gorurseniz gozlerinden opun, o bir Turk'tur.

* Kirmizi isikta durdugunuz icin size ancak bir Turk bagirabilir.

* Otoyolda, otomobilin gaz pedalina tugla koyup, yorulmadan kullanma fikri bir Turk'undur.

* Ancak bir Turk, Cola'yi calkalayip fiskirtarak asitsiz icmeyi akil edebilir.

* Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmis, uzerine de ambalaj lastigi gecirmis birini gorurseniz hemen boynuna sarilin. Turk'tur o.

* On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini cikarmadan kullanma becerisini ancak Turkler gosterebilir.
Hak Ettiysem +Rep