Su icmeyen adam
Ahmet Demir isimli adam tam 29 yıldır su icmiyor
Zonguldak'ın Ereğli ilcesinde, "oksurtuyor" iddiasıyla 29 yıldır su icmeyen Ahmet Demir (79), astım bronşit hastalığına yakalandı.
Edinilen bilgiye gore, Ereğli'nin Kemer Mahallesi'nde ikamet eden Ahmet Demir, 29 senedir "oksurtuyor" iddiasıyla su icmiyor. Demir, su ihtiyacını ise su dışındaki sıvı iceceklerle gideriyor.
Su icmediğinden dolayı şu ana kadar rahatsızlanmadığını belirten Demir, "Su icmediğimden dolayı bir şikÂyetim olmadı. Ancak son zamanlarda astım bronşit hastalığından dolayı doktora gidiyorum." ifadelerini kullandı. Herkesin artık kendisinin su icmeme ozelliğini bildiğini ve ona gore hareket ettiğini de ifade eden Ahmet Demir, şoyle dedi: "Benim koyumde ve cevre koylerde hic kimse bana su vermez. Herkes artık benim bu ozelliğime alıştı."
Ahmet Demir'in eşi Fatma Demir ise eşinin bu durumuna alıştığını soyledi. Fatma Demir, "Sofraya onun icin su dışındaki sıvı icecekler getiriyorum. Artık eşimin bu ozelliğine yabancılık cekmiyorum." dedi.
Demir'in su icmemesini değerlendiren Doktor Naci Yalcınkaya da, bir insanın su icmeden yaşayabileceğini belirterek, "Bir kişi saf su icmez; ancak diğer sıvı iceceklerden alırsa sağlık acısından bir sorun teşkil etmez. Ahmet Demir, buyuk ihtimalle boğazında oluşan bir alerji nedeniyle su ictiğinde oksuruyor." acıklamasında bulundu.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Su icmeyen adam :D