herkese selamlar ben ankaradan yazıyorum adım sehat
25 yasındayım başıma oyle bir oly geldi ama duşmanımın basına gelsin istemem bundan yaklasık 3 ay once kurban bayramından 10 gun sonra felandi gece saat 3-4 gibi idi kulagımdan gelen bir sesle buyuk bir hışımla yerimden kalktım sağ kulagımın ic kısmı ile beyin arasında sanki bir boşluk varda o boşlukta bir kopek havlayıp duruyordu adedeta şok geciriyordum birden aklıma sanki oldumde kabir azabı cekiyorum bir an hic gitmeyecekmiş gibi gel di ses. kendimi kuculmuş aşağılanmış hissettim.
allahım dedim beni biran once cehennemine atta bu azabı yaşatma.dedim. bildigim dua ve sureleri okumaya calıştım.
en iyi bildiğim duaları bile birbirine karıştırdım. neyiseki biraz rahatladım ve seste yavaş yavaş kaybolmaya başladı. bunun sebebini cok duşundum. işledigim buyuk gunahlar coktu. kul hakkından tutta zinaya kadar her turlu şeyi yapmarı zararsız olarak duşunuyordum.
ama şimdi manevi hayatım tumuyle değişti. bilmemki allah dualarımı kabul edermi gunahlarımı affedermi ama icimde hala buyuk bir korku var. aceba kabir hayatım hep boylemi olacak. Allaha şukurler olsunki hidayete erdim. huzurluyum da şu kul hakkını yediklerimle nasıl helalleşecem bilemiyorum. icimdeki en buyuk sıkıntı o. kardeşler şu kadarını soyluyorum islamı en iyi sekilde yaşayıp iyi anlamanızı tavsiye ederim. şimdi yazacak olsam hangisini yazayım. ALLAHA emanet olun..
[Alıntı]