Samsun'da kendi aralarında soz kesip yuzuk taktıkları kız arkadaşı 20 yaşındaki E.K.'nın, kendisini terk etmesine sinirlenen 19 yaşındaki Murat Bodur, intikam icin sevgilisinin 12 yaşındaki kız kardeşine tecavuz ettiği gerekcesiyle 11 yıl 8 ay hapis cezasına carptırıldı. Bodur, intikam icin değil alkollu olduğu icin kucuk kızla ilişkiye girdiğini iddia etti.
Cumhuriyet Mahallesi'nde gecen yıl mayıs ayında meydana gelen olayda, iddialara gore Murat Bodur bir sure duygusal ilişki yaşadığı E.K.'nın kendisini terk etmesi uzerine, sevgilisinin kız kardeşi T.K. ile goruşmeye başladı. Bir akşam kucuk kız ve arkadaşlarıyla birlikte sahile gezmeye giden Bodur, donuşte T.K.'ya, "Sana guvercimlerimi gostereyim" diyerek kandırıp oturdukları apartmanın bodrumuna goturdu. İddiaya gore bodrumda guvercin olmadığını goren kucuk kız gitmek isteyince kapıyı kilitleyen Bodur, bağırarak yardım isteyen T.K.'nın ağzını kapatarak fiili livata yoluyla tecavuz etti. Daha sonra da olumle tehdit ederek serbest bıraktı.
Eve giden T.K. başına gelenleri annesine anlatınca, aile polise giderek Bodur'dan şikayetci oldu. Yakalanan ve cıkarıldığı nobetci mahkeme tarafından tutuklanan Murat Bodur, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugun son kez hakim karşısına cıktı. T.K. ile intikam icin değil alkolu olduğu icin cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden Bodur, "Guvercinlerimi gostereyim diyerek bodruma goturdum. Kacmak istedi. Kapıyı kilitleyip, kendisiyle ilişkiye girdim. Ama kendisini tehdit etmedim. Alkollu olduğum icin ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.
Daha onceki duruşmalara katılan T.K. ise, sanığın kendisini kandırarak bodruma goturduğunu soyleyerek, "Ablamın eski arkadaşı olduğu icin kendisini tanırım. `Guvercinlerimi gostereyim' diyerek beni bodruma goturdu. Lambayı yakınca guvercinlerinin olmadığını gordum. Bana kotu bir şey yapacağını anlayınca gitmek istedim. Ancak kapıyı kilitledi. Bağırınca eliyle ağzımı kapadı. Eşofmanımı cıkarıp zorla benimle ilişkiye girdi. Beni bırakması icin ona yalvardım ama beni dinlemedi" diye konuştu.
Mahkeme, İstanbul Adli Tıp Kurumu 6'ıncı İhtisas Kurulu'ndan gonderilen raporda kucuk kızın beden ve ruh sağlığının bozulduğunun belirtilmesi uzerine sanığa tecavuz ve hurriyeti tehdit suclarından toplam 11 yıl 8 ay hapis cezası verdi
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Nişanlısının İntikamını Kardeşine Tecavuz Ederek Giderdi[HsyN Farkı İle]kotu bi hbr