Edinilen bilgiye gore, Safranbolu ilcesi Kirkille Mahallesi TOKİ Konutları'nda Uğur Y ile arkadaşı arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Uğur Y, evindeki pompalı tufeğini alarak tepelik bir alana cıkarak markete doğru rastgele ateş actı.
Uğur Y'nin actığı ateşle market onunde bulunan ciğ kofte satıcısı Huseyin Akgun (39) ile markete alışveriş yapmaya gelen Hilmi Ergun (55) yaralandı. Olayın ardından Uğur Y, kacarken cevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karabuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Safranbolu İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri cevrede geniş guvenlik onlemleri alırken, zanlıyı yakalamak icin geniş caplı operasyon başlattı. Polis ekiplerinin yaptığı calışmayla zanlı, Tarihi Carşı bolgesinde yakalandı.
Zanlı sorgulanmak uzere İlce Emniyet Mudurluğune goturuldu.
Olayda yaralanan Hilmi Ergun, misafirliğe gittiğini soyledi. Marketten alışveriş yapmak istediğini ifade eden Ergun, "Minibusten inerken yukarıda birisi vardı. Kufurlu konuşuyordu. Oradaki vatandaşlarla geri donerken silah sesi geldi. Biri kolumu sıyırdı, diğeri topuğuma geldi. Elinde uzun namlulu silah vardı, 'kac oradan' dedi. Markete alışverişe girecektim giremedim. Kapıyı zorladım, kitli geri donerken silah sesi geldi" dedi.
[h=3]Olay saniye saniye kaydedildi[/h] Uğur Y'nin tepelik alana cıkarak pompalı tufekle ateş acması amator kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Goruntude tepelik alana cıkan Uğur Y'nin elinde pompalı tufekle markete doğru ateş actığı goruluyor. Goruntu de ayrıca uğur Y'nin ateş acmasının ardından Hilmi Ergun'un yaralanması ve market onunden uzaklaşması yer alıyor.
Pompalıyla boyle ateş actı: 2 kişiyi yaraladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Pompalıyla boyle ateş actı: 2 kişiyi yaraladı