Arkadaşlar kolay gelsin.Az once forumu gezerken bir arkadaşımızın deccal hakkındaki konusunu gordum.İlginc.Ancak bende bu olaya farklı bir acıdan bakış getirmek istiyorum.Kuran'ı Kerim'dede belirtildiği uzere deccal kelimesi oradada geciyor.Ancak bunun fiziki bir yaratık olduğu belirtilmemiş.Yani Bu bir insanda olabilir,bir maddede olabilir,bir aracta olabilir.Az once internette dolaşırken şu ayeti buldum.
İncil Vahiy ayeti(13-18)
"Bu konu bilgelik gerektirir.Anlayabilen,canavara ait sayıyı hesaplasın.Bu sayı bir insanı simgeler.Sayısı 666'dır."
İncilde bunun bir insan olduğu Kuran'ı Kerim'de ise hic bir şey bahsedilmemiştir.Şimdi İncil ilk defa İbranice olarak yazılmıştır.
İbranicede 666 sayısı bilin bakalım neye tekabul ediyor?-->www

Evet yuzunuzde tuhaf bir ifade olduğunu hissediyorum.Cunku deccal anlatılırken insanların Hz.İsa'ya itaatlerini engellemek amacıyla ceşitli propaganda yontemleri kullanacağı soyleniyor.
Kehanetlere pek fazla inanmam.Ancak Nostradamus'u tanırsınız unlu kahin.
Nostradamus 21.yuzyılda 666 sayısı ile ilgili bir şeyle veya bir kişiyle yonetileceğini soylemişti.İbranicede 666=www yani World Wide Web.
Bu sayının dunyanın sonunu getireceğindende bahsediliyor.ARkadaşlar kısaca anlatmak istediğim biz şuan farkına varmasak bile etrafımızda bir suru olay oluyor.Coğuna bir baksanıza;
Peygamber efendimiz kıyamet alametlerinden bahsederken
İcki zina tecavuz olayları artık normalmiş gibi gorulecek demiş.Şuanda her gun tvyi actığımızda bu haberleri gormuyormuyuz?
Binalar yukselicek,Gokdelenler ortaya cıkacak demiş.
Şuanda gelişmiş şehirlerde bir suru yok mu?
Erkek sayısının hızla duşeceği ve Kız sayısının 50de 1i olacağını soylemiş ve zamanla normal yoldan cocuk sahibi olmanın zorlaşacağını soylemiş.
Şuanda tup bebek tedavisiyle cocuk sahibi olunabiliyor.Ayrıca erkeklerin şuanda nufusunun bu kadar az olduğunu duşunmuyorum ancak bir savaş cıksa mesela bir gunde bu olay gercekleşebilir.
Ecnebiler coğalacak ve muslumanlara eziyet uygulayacak.
Şuan gormuyor muyuz?Afganistanda yada Pakistanda kac musluman katlediliyor?
Kucuk buyuğu tanımayacak saygı gostermeyecek.
Şuanda anne babasına isyan eden oyle cok cocuk varki..
Mesafeler kısalacak,Zaman kavramı ortadan kalkacak gunlerin nasıl gececeği anlaşılmayacak.
Zaten oyle değilmi

ARkadaşlar bu kadar orneğin şimdilik yeterli olduğunu duşunuyorum.Biraz cevremize baktığımızda herşeyin farkına rahatca varabiliriz.Bence artık dunyanın sonuna yavaşca geliniyor.Yarabbim sen bizi koru.
Herkese teşekkurler.Amacım biraz olsun bilgilendirmekti.Umarım biraz olsun gozunuzun acılmasını sağlamışımdır.