marlboro nun gecmişi belki yazılmıştır ama arattım cıkmadı.....

veni-vidi-vici sigaranın on bolumde bu yazıya dikkat edin bu olaydan sonra yazılmıştır.. anlamı ise geldim-gordum-aldım.
Bilindigi gibi dunyanın en unlu sigrasıdır,şuanki firma sahibide philp moris tir..
sigaranın asıl gecmişi eskilerde 19bilmemkaclarda.. asıl sahipleri patmak uzeredir..sigarayı kimse icmemektedir ve phillip moris ise marlboro firmasında işcidir...philp morif duşunur ben bunu iciririm der.. ve patronla konuşmaya gider anlatır bana bu firmanın %55 hissesini verin ben bu sigarayı inanılmaz bir rakamla icirtirim der.. caresiz kalan patron teklifi sigara satışının satılması halinde kabul eder... ve philip 1 milyon boş paket bastırır bu paketleri her koşe basına kıvırıp atar kıvırıp atar bu iş icin elemanlarda vardır tabi neyse belli sayıya ulasşılır halk bu sigarayı tanımaz ama her yerde boş icilmiş paketi gorur herkez iyi bi sigara oldugunu sana ve icmeye başlar ve şuan nerelerde...

bole bi macerası var bu philip amcanın ama şuan dunyanın en kaliteli sigraları arasında.... tabi hepsi zehir...sigrada birde veni-vidi-vici (geldim,gordum,aldım)yazar dikkat edin..