Muhabbet bolumunde pek konu acmam ama bir de bunun muhabbetini yapalım.

Neden DEDİKODU Yapılır? Kafalarından olmayanı olmuş gibi gosterip bunun dedikodusunu yapanlar AKIL HASTASIMI?
Dedikodu yapan erkek "etek giymeli mi?"

Forum'da bile dedikodu yapanlar coğalmış, bizlerin kulağına bunlar donup dolaşıp geliyor. İismleri ile beraber, isim vermeye gerek bile yok aslında "insanlık dışkısı" topluluğu diyorum ben bunlara

Sizce dedikodu neden yapılır? Amac değersiz ve boş zamanlarını oldurmek mi? Yoksa boş adamdan başka ne beklersin mi diyorsunuz?

Mesela benim hakkımda bir kac "insan dışkısı" şoyle diyormuş
Dedikodum: Forumda ozel mesaj atmadığım veya asılmadığım bayan uye kalmamış Şurada bir bayan cıksın bunu desin veya şu bayanı rahatsız ettin veya asıldın desinler, cekinmesin bunu soyleyecek olanı banlamam. Yeterki delikanlı gibi soylediği sozun arkasında dursun. Bizde delikanlı adama ses cıkmaz, delikanlı olmayıp element uyduranlara sozumuz. Kendileri gibi ucuz erkek sanıyorlar milleti

Eskiden bayanlar "altın gunu" gibi şeylerde dedikodu yaparmış. Artık o bile kalmadı, bayanlar bile bunu bıraktı.
Şimdi erkekler başlamış, forumda da goruyorum bunları Yav boyle erkek erkeğim diye gezmesin zaten Etek giysin dolaşsın, erkekliğin şanına şerefine leke getirmesin, o yeter bize.

Olmayanı oldu gibi gosteren şerefsiz ve kansızlara nedesek az şimdi, şerefi olsa bunu yapmaz oyle değil mi? İnsan ne icin yaşar "şerefi ve namusu icin" bunları bile artık boşlamışsa, sen suratına tukursen utanmaz

Şimdi o yalan dedikoduyu yapan kansızlar, o dedikoduları yaptıkları insanların yuzune nasıl bakacaklar. O insanlar demiyecekmi sen delikanlı değilmisin veya şerefin yokmu? Adam banlamayacam bile diyor, madem boyle birşey var cık soyle acık acık dediklerinde o kansızlar acaba o insanların yuzune bakabilecek mi?
İsimlerini biliyorum bu kansızların ve bu konuya gelip acık acık ya yazarlar yada bekleme sabrım bittiğinde banlanarak zaten belli edecekler kendilerini. Ben onlara şereflerini kurtarmak icin sure tanıyorum... 2 bayan uye icinde gecerlidir bu lafım...

Hakkımda yalan dedikodu yapan herkesedir bu lafım...

Saygılar