Bolum 3 - Sonun Başlangıcı -

Lutfen once 1.'i ve 2.'i bolumu okuyun.. İnanın sıkılmadan hepsini okuyacaksınız... Uzun olduğuna bakmayın lutfen. Okuduktan sonra eminim seveceksiniz ...

1.bolum : http://www.frmtr.com/garip-olaylar/4...bolum-1-a.html

2.bolum : http://www.frmtr.com/garip-olaylar/4...i-bir-ilk.html

Yavaş yavaş gozlerimi actım. Gokyuzune doğru bakıyordum.Yanımdaki adam kaybolmuştu. Ayrıca 2 tane de kayık kırıntısı kaybolmuştu. Kacmış mıydı ? OLsun. Ben Bir kraken saldırısından kurtulmuştum. Ancak canım icin bacağımı feda etmiştim. Kesilen yerin durumu iyi değildi. Ancak artık geri donuşum yoktu. Kayalıklardan 2 tane taş alıp denize doğru atmaya başladım. Belki kraken aşağıda bir yerdedir diye.

Kıpırtı cıkmadı. Cebimdeki cakı bıcağını cıkararak kayık kırıntılarından birini surune surune kayalıklara cıkardım. Biraz soyup şekil verdikten sonra onu kesilen yere koyup kıyafetimin parcası ile bağladım ve ayağı kalktım. Derler ya tahta bacaklı korsanlar olur. Aynen ona benzemiştim. İcimde biz uzuntu ancak bir gurur vardı. Sanki tahta bacak bana guc vermişti.. Tahta bacağıma alışmaya calışa calışa kayık kırıntılarının ustune cıktım. Ve kırıntının ustunde yoluma devam ettim. İmkansız gibi gorunuyordu. Kocaman geminin gecemediği yere kayık kırıntısı ile gidiyordum. İki tane buyuk tehlike atlattım daha bir şey olmaz mantığı ile yola cıktım. Neyseki kurekler hala deniz ustunde idi. Onları da alarak yolculuğuma tekrar başladım

Biraz ilerledikten sonra Dikenli adaya giriş yeri olan İki sis dağı arasından gecmem gerekti. Tek başıma ve kırık bir sandal uzerinden burdan gecmek mumkun değildi. Tabi korkaklar icin. Benim korkum yok. Tam yol devam ettim. İki dağ arasından gecerken deniz fokurdamaya başladı ve akıntı hızlandı. Sıkıca kayıga tutundum. Akıntı işimi kolaylaştırıyordu. Ancak deniz fokurdamazdı. Bunun tek bir ihtimali vardı. Altımda bir gaz yatağı vardı. Be bu gaz yatakları bana denk gelirse pişmiş bir tavuk olacaktım. Ve birden sol tarafımda buyuk bir gaz fışkırması oldu. Akıntı iyice hızlandı . Sıkıca kayık parcasına yapıştım. Bu Sefer de arkamda bir gaz fıskırması oldu. Denize elimi surdum. Deniz resmen yanıyordu. Her tarafda gaz fıskırması oluyordu. Akıntı iyiden iyiye hızlanmıştı.

Gaz her yerden fışkıyorıyordu ve deniz tamamen ısınmıştı.

Kurekler ile kayığı cevirmeye calıştım ancak tam yanımda gaz fışkırtı ve tek kureği bırakmak zorunda kaldım. Bu arada diğer kurekle yon veriyordum. Sağdan gaz fışkırıyordu. Hemen sola doğru dondum. Bu arada soldan da fışkırdı. Hemen daha sola yanaştım. Tam karaya doğru gidiyordum ki gittiğim tarafda gaz fışkırdı. Denizin ortasında idim ve birden akıntının neden hızlandığını anladım. Karşımda On iki Goz yaşı şelalesi vardı. Bu şelaleye boyle isim vermelerinin sebebi zamanında 12 kişinin aynı anda burda yok olmasıydı..

Akıntı inanılmaz hızlandı ve gaz patlamaları da coğaldı. Sıcak dalgalar kayıgın ustune cıkıyordu. Bu arada bacağımı kestiğim yerin acısı daha da artmıştı. Bu arada kayığın altından bir ses geldi. Gaz kayığın altından fışkıracaktı. Hemen kayıgın sağ tarafğna yuklendim ve kayığın sol tarafı havaya kalktı ve gaz fıskırdı. Kayıgın sol tarafı yukarı şekilde şelaleye doğru suratle gidiyordum. Bu arada sağ taraftan gaz fışkırdı.

Sol tarafa ağırlığımı verdim ve son anda kurtuldum. Şelalenin dibine gelmiştim. Her yerden gaz fışkırıyordu. Bu gazlardan cıkan sıcak su sol elime geldi ve elimi resmen yaktı. Elimi ceker cekmez kayık kontorlden cıktı ve tam tur donmeye başladım. Sol elimin acısını unutmaya calışıp kurekle donmemi durdurmaya calıştım. Son umut olarak şelalenin ortasındaki birleşik iki kayanın ortasına kurekle vurdum kendimi durdurdum. Sıcak bir suyun ustunde altımda şelale kalmıştım. Su iyice kızmıştı ve birden su sıcak su balonları patlatmaya başladı. Ve gaz fıskırlamarı da arttı. Bu arada akıntı inanılmazdı. Kurek bunu dayanamadı. Ve kırıldı.

Ve şelaleden aşağı doğru hızla duştum. Sona gelmiştim. Sonu gorunmeyen bir şelaleden aşağı duşuyordum. Ustelik şelalenin sonunda kayalıklar olabilir veya cok sıcak su olabilirdi. Sonumun geldiğini duşunerek kendimi bıraktım ve ! ....

Arkadaşlar devamı beğenilirse. Bu pek aksiyonlu olmadı. Fırtınadan onceki sessizlik diyelim Tamamını ben yazdım. Lutfen yorumlarınızı esirgemeyin...Lutfen ilk 2 hikayeyi okumadan buna gecmeyin. Dediğim gibi fırtınadan onceki sessizlik bu..