Bolum 1'i okumayanlar icin : http://www.frmtr.com/garip-olaylar/4...bolum-1-a.html
Bolum 1'i okumadan bunu okumayın arkadaşlar. Emin olun sıkılmayacaksınız...
+Asker neye carptık boyle. Kontrol edin. Bundan sonra engel istemiyorum.
-Emredersiniz efendim !
-Efendim suda bir kıpırdaşma var.
- Kacınnn. Bu bir canavar. Kacınnn
İnanılması guc bir olayla baş başa kalmıştık. Bu bir deniz canavarı idi. Bu canavara bir cok isim takılmıştır. Kraken, dev ahtabot vs gibi bircok ismi vardır.Ben bu yaratığa kraken derdim. Ve kader ağlarını ormeye başlamıştı. Kraken tam altımızdaydı. Kollarıyla yavaş yavaş gemiye dolanıyordu.
+ Yelkenleri yukarı cekin. Zarar gormesin. Guverte tarafı toplara gecin. Diğerleri silah alsın. Hadi değersiz uyuşuklar. Şu yaratığı paket yapalım.

Bende kılıcımı donandım ve o anı bekledim. Tayfam bana sinirli ve korkak bir şekilde bakıyordu. Onları olume goturduğumu duşunuyorlardı. Haksızda sayılmazlardı. Her neyse ben olaya geri doneyim.. Kraken oncelikle bir kolunu guverteye getirerek 1 adamımı direk suyun altına cekti ve birden tum kollarını birden sudan cıkararak gemiye doladı..
+Topcular ateş edin. Olmemek icin ateş edin !
Topcular ateş etmeye başladılar. Bu arada kraken kolları ile bir yandan guverteyi parcalıyor bir yandan da adamlarımı alıp suya cekiyordu. Kraken 1.ana yelkene kollarını dolayıp cekmeye başladı. Diğer kolları topcularla ve diğer adamlarımla boğuşuyordu. Kılıcımı kusandım ve yelkene tırmanmaya başladım. O Yelken yıkılırsa denizde kalırdık. Yelkene tırmandım ve kılıcımı belimden cıkardım ve
+Hadi aptal yaratık gel de benimle kapış !!! dedim
Yaratığın tek kolu ile kılıcım mucadeleye girmişken kraken birden sulara cekildi. Yenmiş miydik. Haha . Ne kadar kolaydı dememle beraber kraken tum kollarını topculara birden saldı ve tum topcuları yerle bir etti. Sonrada uc kolu adamlarımı iki kolu ile guverteyi uc kolu ilede dumeni aldı.. Ve 1.ana yelken kırıldı. Bende ustundeydim ve 3.ana yelkene zıpladım.3.ana yelkenide yıktı ve ben geminin kıc tarafına kapaklandım. Her şey bitmişti. Kraken gemiyi resmen 3 parcaya boldu. Adamlarım hala savaşıyordu.Bu arada ben hemen bir kayığı iplerden ayırdım ve suya daldırdım.

Sonrada “hadi gidiyoruz” dedim. Bu arada Kraken bu sefer 8 kolu ile beraber gemiye oyle bir vurduki gemi tamamen parcalandı.. Gemi paramparca olmuştu ve kraken onu denizin dibine cekmeye başlamıştı tayfamla beraber..Ben ve tayfamdan geriye kalan 5 kişi kayığa son anda binmiştik. Ve dikenli adaya doğru devam etmeye başladık. Ancak kraken cok hızlıydı. Gemiyi batırır batırmaz bizde doğru geldi ve kayığı parcaladı. Sonrada tum adamlarımı tek tek su altına cekmeye başladı. Karşımda bir kayalık vardı. Hemen oraya cıktım. Yanımdada 2 adam kalmıştı. Kraken kollarını kayalıklara sarıp kafasını cıkardı yukarı. Oyle bir bağırdıki dalgalar yukseldi.

+Hareketsiz kalın
dedim Kraken bize doğru baktı ve kollarını uzerimize getirdi Bir adamım cığlık atmasıyla beraber kraken koluyla onu tutup sıkarak onu boğdu ve su icine cekti. Diğer asker ve ben buz kesilmiştik Krakenin o yapışkan kolu bacağıma dolanmıştı. Ve kraken birden beni cekmeye başladı . . Birden kendimi suda buldum .Beni diğer kolu aldı ve dibe doğru cekmeye başladı. Bu guneşi son goruşum olabilirdi. Ama hayır. Bu yaratığa olmeyecektim.
Kılıcımda kalın kolunu kesmeye calıştım ancak cok sertti. Başka carem yoktu. Bacağımı kesecektim. Kılıcımı aldım . Kolumu ısırdım. Cunku acısı hafiflerdi o zaman. Ve bacağımı kesmeye başladım. Beni iyice dibe cekmeye calışıyordu. Sanırım beni diğer kolları yardımı ile parcalara bolecekti. Tam dediğim şeyi yapacaktıki bacağımı kestim ve hızla yuzeye cıktım ve kayalıklara cıktım. Kan kaybediyordum. Elbisesemden bir parca yırtıp kanayan yere bağladım ve kendimden gectim
Arkadaşlar devamı beğenilirse gelecek. Bu kadar emek verdim . En azından yorum yazın.. Tamamen kendim yazdım alıntı değildir.