Selamlar size ey benim Vitra klozetin icinde ayakları bacakları sıvalı Abdest alma gerekcesi duyan Kolombiyalı Cukumix kardeşlerim;
Gunlerden kasım olması beni garip bir duyguya ilave eylemişti ve cebimdeki 1 corba parasını tipitip marka sakızlarla Cılgın ve bir o kadar paytak cocuklar gibi harcamak istiyordum. Ve kusmuklu ve balgamvari boğaz temizleme makinası karşıma aldım ve ona iyi nasihatlarda bulundum. Bu yuzdendirki şu an internat kayfelerde Kantır Zıtraykın saati 50 yekere. Duden şelalesi adlı konuyu acarken gayet huzunlu bir tavır sergilesemde FaceBok adlı sitelerde KontGerilla hicabet eyleyen Dostlarımız da bulunmaktadır.. İşte bu yuzdendirki fenasinin Damadı Gercekten de HADIMDIR.!!
Sağ bacağının kılları Fitnat ebe tarafındann ağdalanmış Derviş Bu durumlarda bacağını gizleyebilir ki aksine durum olursa camii ahalisi onunla gırgırmatik gibi oynayabilme ihtimali yuksektir ve Tuzruhunu icmek kadar rehavetli bir lopopo olabilir..
İşte benim eyyy Luleburgaz dağlarında Donu ıslak sutlu huriyelerden el ense kacan Bağcıkları ahmakvari şekilde bağlanmış Cılbırdaks kardeşlerim hayat bundan ibadrettir ve sizde bundan evla olmayasınız....
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Tipitip Sakızı Ciğnendiğinde Kurbağaların Yakarışlarını Gormek İcten Değil...