Sizce bunlar uzaydan gelen ufak yesil yaratiklarmi :P
Bence ole deil , belki olabilir ama bu mantiksiz deilmi sizcede ? ne ariyorlar bunlar gezegenimizde binlerce yildir ,cvp verebilen varmi aranizda arkadaslar ?
Diyelimki bizi inceliyolar , e be kardesim incele arastir 10 yil sursun 50 yil sursun 200 yil sursun 500 yil sursun nedir bu cektigimiz binlerce yil gecti inceleyemedinizmi daha bizi gezegenimizi yaw

Bakin bu mantiksiz, biz bizden ilkel bir gezegen bulsak, oraya gitsek ,arastirsak 10 yil 20 yil 50 yil hic birsey degismese en sonunda burdaki beyinler degisir , burdaki yonetim degisir , durdurur bu incelemeyi baska yollara girisirler. Belediyenin degisip onceki baskanin yaptiklarini durdurup ,tam tersi islere girismesi gibi dusunebilirsiniz.
Diyeceksinizki , e manyakmisin be kardesim kim bunlar ozaman ,

Soluyorum, bence ufo dedigimiz araclari kullananlarda insanlar

Hemde bu dunyadaki bir devletin uretip gelistirdigi bir araci kullanan insanlar.
Ama nasil olur bu gunde boyle bir arac yapilsa bile ki cok zor , binlerce yil once de goruluyordu ,misirdaki pramitlerin duvarlarindaki figurlerde ve anlatilan yazilarda ,nasil olur ?????????????
Cvp vereyim , arkadaslar hic akliniza geliyormu , bundan bi atiyorum misal 500 yil sonra veya 1000 yil sora nezaman olur bilemem artik , insanlar bu ufo dedigimiz araclari yapabilmisse ! ya ufolari tasarlayip gelistirip, ses cikartmayan, cok hizli giden ,gorunmez olabilen ve daha bilmedigimiz bir cok teklonojisi olan bu ufo denilen silindir araclari yapmayi basarabilmislerse,
Ve en onemlisi bu araclarin icerisinde yada o araclardan bagimsiz ,baska bir arac yani zaman makinasi da yapilabilmis ise ne diyeceksiniz bu duruma ???
Zaman makinesi ve ufo isbirligi ile istenilen zamana aninda gidilebiliniyorsa !
Bu durum ,o ufo daki insanlar icin belki bir kac saatlik bir olay ise , yani ornegin tek bir dugmeye basmayla ,o gunden binlerce yil onceki , pramitleri insa eden insanlarin oldugu zamana gidip , belki 20 yada 30 salliyorum artik dakika bakip, ordan osmanli imparatorlugunun oldugu zaman gidip ordada arastirma yapip , diger zamanlarada gidip ordada bi bukadar zaman gecirip kendi zamanlarina donmeleri belkide 2 saatlerini alir. Yada artik onlarin basindaki arastirmayi ustlenen sahsa bagli oradaki surenin nekadar gececegi.
Benim burda sizlere solemek istedigim ,onlar icin 2 saat, bizim icin binlerce yil gecmisi olan bir olay nicin olamasin ,ne engel olabilir bu solediklerime ???
Belkide biz gecmis te yasayan insanlariz

Bunun aksini kim inkar edebilir ???