Bir kac sene oncesine kadar keneler zehirsizdi ineklerin memesine yapısıp orda kalırlardı fakat gecen seneden itibaren yuzlerce can almaya başladılar.Bunun birden bire olacağını sanmıyorum.Laboratuvar'da zehirli yapıp rus gemilerle akdenize bıraktılar.Ordan butun turkiyeye. Ondan sonra kuş gribi. Turkiye tavuk sektorunde dunyanın en onde gelen ulkesi olduğundan bizi zarara uğratmak icin kuş gribini cıkardılar. Ve şimdi kahverengi deniz anaları cıktı.Gecen gun yazlıkta onlarcasını gordum.Onlarda insana yapışıyor ve zehirledikten bir kac saat sonra olduruyor. Oluyken bile zehirli.Bunun amacı'da Turkiye turizm sektorunden inanılmaz para kazandığı icin.Ve başarılıda oldular gecen sene tıklım tıklım dolu olan sahilde 2 gun once bir elin parmakları kadar insanlar vardı.İsrail ABD Ve Rusya bizim kesemizin ağzını iyice kısıp IMF'ye borclandırıp kucaklarına duşmemizi bekliyorlar.Bakalım daha neler cıkacak.

Ayrıca domuz gribi şu an Meksikada 100'un ustunde can aldı fakat Meksika ile ABD nin sınırı yok denicek kadar kucuk kacak yollardan dahi binlerce kişi Meksikadan ABD ye giriyor. Niye hic kuş gribi bulaşmadı ABD'Ye?. Meksika Turkiye ve onlarca ulkeyle beraber kurban ulkeyiz.Ama umarım bir an once uyanırız. Hitler ne dedi= Oldurmediğim her yahudi icin bir gun bana kufur edeceksiniz.

Allah sonumuzu hayır eylesin. Kesinlikle alıntı değildir.