yağmurlu bir havaydı. Saat 02.30'u gosteriyordu. Artık şaka icin her şey hazırdı. Evet bu yılın şakası olacaktı. Arkadaşlarını hazırladı. Eski bir mezarlık buldu. Buraya şaka malzemelerini koydu. Arkadaşlarına hayalet kostumlerini verdi. Diğer arkadaşlarınıda ozel getirttirdiği tabutlara yerleştirdi. Amacı belliydi. Korkutmak. Korkutacagı arkadaşını cağırdı. "Bir parti olduğunu ve kestirme bildiğini soyledi " . Ve arkadaşını mezarlığa soktu. Arkadaşının arkasından kıs kıs guluyordu ve bir kac adam sonra şaka başlıyacaktı. Once hayalet kostumlu arkadaşları cıktı. Korkudan hemen ani bir hareketle zıplayan şaka kurbanı hızla sol tarafa koştu ancak orda 3 tabut vardı ve tabutlar acıldı. Şaka kurbanı bayılmıştı. Kendine geldiğinde ise şaka olduĞunu soyleyip dalga gectiler.

Bu olaydan 2 hafta sonra şaka kurbanımız arkadaşlarının evine gitti. Arkadaşları bilgisayarda fotoğraflara bakıyorlardı.Evet bu fotoğraflar şaka yapılırken cekilmişti. Şaka kurbanı ise fotoğraflara bakıp gulup gecti. Tam evden cıkıcaktı ki birden kendisini ter bastı ve yere yığıldı. Arkadaşları " Ne oldu " dediler. Ve işte şaka kurbanı kekeliyerek şu sozleri soyledi

"O fotoğrafları kim cekti "

Arkadaşlar izlediğim bir filmin bir kesitiydi bu. Ben biraz oynama yaptım. Tamamen kendim yazdım Yorumlara acığım