Turkiye oyle bır Hal aldıkı 1 saat once dedeye gıdıp bayramını mubarek edeyım dedım..otobuse bındım ve ınıp baska otobuse bınecektım..Durakta cuzdanımdan kentkart ımı cıkardım..Arkamda mıdyecıler vardı..Elemanın 1 ı anında yanıma zıpladı ve uyuz oldum..ben sola otobus gelıyormu dıye baktım elı cebıne gıttı Arkama baktım dıger mıdyecıye kaş goz işaretı yaptıgını yakaladım..Anında ordan uzaklaştım ve az gıdıp arkama baktım mıdyecıyle bana bakıyorlar...Az kalsın belkıde benı yaralayacaktı..Bu olay okadarda tenha bır yerde de olmuyor..ızmır şifa tıp merkezının onundekı durak..az gıttım bı baktım araya gıren sokakta polıs arabası 4 5 polıs..bı muhabbet bı muhabbet kı sormayın gıtsın...cıkıp yolda sagı solu kontrol etseler neler yakalayacaklar..Saten Turkıyede yasamak ıstemeyen bır ınsanım bırde bu tur olaylar ınsanı cıleden tamamıyle cıkarıyor..bu Olayları yapanlarda genelde tıplerınden anlasılıyor...
Aman arkadaslar sızlerde bu tur olaylarla karsılasmamak ıcın mutlaka uyanık olun..Allah herkese bu konuda yardımcı olsun..Allah Bu ınsanlarında bın turlu b. versın..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Kendinize Dikkat Edin!!
-
05-09-2019, 00:46:59