Arkadaşlar daha once verilmişse kusura bakmayın artık.

Vietnamda savaştıktan sonra sonunda evine donmekte olan bir asker hakkında bi hikaye anlatılır.San fransisco dan ailesini aradı anne,baba eve donuyorum ama sizden bişey rica ediyorum.Yanımda bi ardakaşımıda getirmek istiyorum ''Memnuniyetle,onunla tanısmak isteriz''diye cevapladılar.''Oğulları'' Bilmeniz gereken bişey var diye devam etti ''Arkadaşım savaşta ağır yaralandı.Bir mayına bastı ve bir ayağını ve kolunu kaybetti.Gidecek hicbir yeri yok, ve onun gelip bizimle yaşamasını istiyorum'' ''Bunu duyduğumu uzuldum oğlum.Belki onun başka bi yer bulmasına yardımcı olabiliriz'' ''Hayır. anne, baba onun bizimle yaşamasını istiyorum.''Oğlum dedi babası ''bizden ne istediğini bilmiyorsun.Onun gibi ozurlu biri bize korkunc yuk olur.Bizim kendi hayatımız var, ve bunun gibi bir şeyin hayatımıza engel olmasına izin veremeyiz.Bence bu arkadaşını unutup eve donmelisin.O kendi başının caresine bakacaktır.Oğlu o anda telefonu kapadı.Ailesi ondan bi sure haber alamadı.Ama bir kac gun sonra, San Fransisco polisinden bir telefon geldi.Oğulları yuksek bir binadan duşup olduğunu oğrendiler.Polis bunun intihar olduğuna inanıyordu.Uzuntulu anne, baba hemen San Fransisco ya uctular ve oğullarının cesedini tesbit etmek icin şehir morguna goturulduler.Onu tanıdılar, ve BİLMEDİKLERİ BİŞEY DAHA OĞRENİNCE DEHŞETE DUŞTULER.OĞULLARININ SADECE BİR KOLU VE BİR BACAĞI VARDI.............