arkadaşlar kaynağı ile aynen veriyorum yazıyı...
BU MEMLEKETİ SEVEN HERKESE SESLENİYORUM...
BU MESAJI NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORSUNUZ, BUNDAN KUŞKU DAHİ DUYMAK İSTEMİYORUM...
SEVEN-ELEVEN
Son yurtdisi seyahatimde Londra Trafalgar Square 'de bir imza kampanyasi yapan bir grubun ne ile alakali olarak imza kampanyasi duzenlediklerini merak ederek yanlarina yaklastim ve baslangicda gorduklerime sasirmadim. Cifte standartligi ve her firsatta terorizme karsi oldugunu ifade eden bu avrupa ulkesinde uc bes eskiya PKK-KADEK adina imza topluyorlardi.
Niyetleri terorist basinin ozgurlugunu kazanmasıyimis... Daha once ifade ettigim gibi bu sasirttici degil ama imza kampanyasinin buyuk sponsorlarindan birinin ulkemizde de faaliyet gosteren SEVEN-ELEVEN firmasi oldugunu gorunce afalladim. Turkiye'ye dondugumde gordugum bir detay ile saskinligim bir kat daha artti. Seven Eleven magazalarinin tabelalarindaki renkler tamami ile PKK bayragindaki renklerle ayni; yani adeta PKK-KADEK bayragi...
Ulkemizi seviyor isek bu magazalardan alis-veris etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim. Bu mesaj ne kadar cok kisiye ulasir ise ulkemiz adina o kadar yararli olacaktir.
Herşey Turkiye icin...
Herşey Vatan icin...
Şehitlerimiz icin, biraz daha duyarlı olalım...
Doc. Dr. ILKAY ORHAN
Department of Pharmacognosy
Faculty of Pharmacy
Gazi University
06330 Ankara-Turkey
Eczacılık Fakultesi
Eczacılık Meslek Bilimleri Bolumu Farmakognozi Anabilim Dalı
konu ve diğer konularla ilgili...buraya bakabilirsiniz...
www.ilgincolaylar.dosyasi.com
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- SEVEN-ELEVEN'le ilgili cok onemli...