Genc bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, icmişler, derken iclerinden biri cin cağıralım” demiş. Ev sahibi kız da hic inanmazmış boyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin cağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini duşunuyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şoyle demiş: icinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4’te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!” Kızlar feci tırsmıslar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat cok gec olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış.
Bizimki zaten o tur şeylere hic inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile. Oğlene doğru telefon calmış. Arayan, kızın cok sevdiği, cok iyi anlaştığı teyzesiymiş, bugun icimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam. Dertleşelim biraz” demiş. Kız da sevinmiş teyzesini gorecek diye, hemen gel, ben de seni cok ozledim” demiş.

Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun gormuş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, teyzecim sen konuştukca daha kotu oldun, istersen başka bişey yapalım” demiş. Teyzesi de o zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz” demiş. Kız tavlayı almaya giderken bi gece onceki olay aklına gelmiş, “Meğer benim teyzem cinmiş” deyip gulumsemiş.

Kızla teyzesi gule oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek icin kalkmış. O icerdeyken telefon calmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız cok uzgun bi sesle konuşuyomuş: kızım teyzen oğlen bi trafik kazası gecirdi. Durumu cok iyi değildi ama Allahtan umit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az once teyzeni kaybettik, başımız sağolsun..

OKADAR ARŞTIRIYORUZ REP ATAN YOK ARKADAŞLAR LUTFEN REP ATIN