biz inanların birbirimize karsı beceremediği kardeslık kardeslık sevgı ,bağlılık duygusu kimimizin iğrendiği kertenkelede varmıs.
merak edıyosanız asayı okrsunuz.boyle hıkayeler cok ama ben yınede birini size aktarim.
Asağıda anlatılan Japonya'da yaşanmış gercek bir olaymış.
Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun icin bir duvarı yıkar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasında cukur bir boşluk bulunur. Duvarı yıkarken, orada dışardan gelen bir civinin ayağına battığı icin sıkışmış bir kertenkele gorur. Adam bunu gordugunde kendini kotu hisseder ve aynı zamanda meraklanırda kertenkelenin ayağına cakılmış civiyi
gorunce. Muhtemelen bu civi 5 yıl once, ev yapılırken cakılmıştı.
Nasıl olmuştu da kertenkele bu pozisyonda hic kıpırdamadan 5 yıl boyunca yaşamayı başarmıştı? Karanlık bir duvar bosluğunda hic kıpırdamadan 5 yıl boyunca yaşamak cok zor olmalıydı. Sonra bu kertenkelenin 5 yıldır hic kıpırdamadan nasıl 5 yıl yaşadığını duşundu - ayak civilenmişti! ! Boylece
calışmayı bırakır ve kertenkeleyi izlemeye başlar, ne yiyor acaba? Sonra nereden cıktığını farkedemediği başka bir kertenkele gelir agzında tasıdığı yemekle...
Inanılmaz! ! ! Adamı sersemletir gordugu manzara. Bu nasıl bir sevgi? Ayağı civilenmiş kertenkele,5 yıldır diğer kertenkele tarafindan beslenmekteydi...
Bu hikayeyi ilk duyduğumda cok etkilendim ve aralarındaki muhtemel ilişki turunu duşunmekten vazgectim: eş, arkadaş, sevgili, ağabey, kızkardeş.......
Teknoloji ilerledikce bilgiye ulaşmamız hızlandıkca hızlanıyor. Fakat insanlar arasındaki mesafe, o da aynı hızda birbirine yaklaşıyor mu acaba?
SİZİ SEVENLERİ ASLA TERKETMEYIN, UNUTMAYIN ONLARI.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Bİz Beceremiyoz Ama Hayvanlar Becerİyo