''ERKEK YURDAGUL'' SEVDİĞİ KIZI İKİNCİ KEZ KACIRDI
Kız, kızı kacırdı...

SAKARYA’nın Akyazı ilcesinde kendisini erkek gibi hisseden ve 3 ay once cocukluk arkadaşı 23 yaşındaki Filiz Kılıcarslan’ı evlenmek amacıyla kacıran Yurdagul Yıldıztaş, bu birlikteliğe karşı cıkarak kızlarını geri alan ailenin evini basarak sevdiği kızı ikinci kez kacırdı.

Akyazı ilcesi’nin Kayabaşı Koyu’nde oturan ve cevresinde ‘Ali’ adıyla tanınan 24 yaşındaki Yurdagul Yıldıztaş, kendisini erkek gibi hissetiği icin 3 yıldır İstanbul Universitesi İstanbul Tıp Fakultesi'nde tedavi goruyordu. Parasızlık yuzunden bir turlu ameliyatla erkek olamayan Yurdagul, yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu 23 yaşındaki Filiz Kılıcsoy’u 3 ay once evlenmek amacıyla kacırdı.

Bir yakınının yanlarında kalan ciftin evliliklerine karşı cıkan Filiz Kılıcsoy’un ailesi, bir sure once eve gelerek, kızlarını geri goturdu. Sevdigi kızın babası tarafından goturulduğunu oğrenen Yurdagul Yıldıztaş, Boztepe Koyu’ne giderek Filiz Kılıcarslan'ı ikinci kez kacırdı ve kaldıkları eve getirdi.

Kucukluğunden beri kendisini erkek gibi hissettiğini soyleyen Yurdagul, “Herkes beni biliyor. Kendimi erkek gibi hissediyorum. Zaten gorunuşum de erkeğe benziyor. Filiz’i cok seviyorum. Amacım cinsiyet değiştirip onunla resmi nikah kıyarak evlenmek'' dedi.

Ameliyat olabilmek icin yıllardır istanbul’da hormon tedavisi gorduğunu belirten Yurdagul Yıldıztaş “Tedavim bitti. Erkek olabileceğime dair raporu aldık. Sıra şimdi ameliyatta. Ancak Ameliyat icin 17 milyar lira gerekiyor. Raporu aldığıma gore bir an once ameliyat olup Filiz’le evlenmek istiyorum'' diye konuştu.

MİLLİYET / DHA