Selam sizlere Ey Benim Karpuz kabuğu denize duştu deyip de Sulama kanallarında yuzmeyi başaramayıp vefad eyleyen,bilimum eğlence mekanlarında icki yerine Koka Mola icen Can kardeşlerim...
Gecenlerde kulak misafiri olduğum bir olayı yani Astrali mefkum eylemek zorunda kaldım hem de uyurkanak...
Diyeceğim gardaşlık Kırıkkaledeydik o zaman,bişr derviş var idi,derviş su i can meşrebi ile beşerleri mesh eder,Şekl i tekdir eylerdi.Herkes Tarafından takdir-i şayan olan bu dervişin hali bana uzaktan pek bir apalak gorunmuş idi.Ve dervişin 2 dakada bir surekli yellenmekte idi,abdest tutamayan bu adam namazını acaba nasıl duşunuyordu,Bu duşunceler icinde evime doğru ilerlerken Bizim Tınaz İlkoğretim Okulunun Catısında O duşunduğum dervişim resmen bir siluet i cedidesini gormeye başlamıştım.Ama inanamıyordum sonra bir gokgurultusu eşliğinde Yağmur atıştırmaya başladı Halbuki aylardan haziran hava 2 dakka once acık ve sımsıcak idi.
Buna akıl erdiremeden evdeki beylik tabancamı alıp dervişin uzerine 4 el ateş eyledim fakat o vefat eylemedi.Biliyordum cunki o hakiki bir derviş idi ama abdestini tutamadığından olmalı mutamadiyyen (memişhane,tabakhane,wc,100 numara,ayakyolu,hela) diyerek bu kelimeleri dilinden duşurmezdi.Silahla ettiğim hatayul mekdiri anlayagelmiştim.SOnra derviş bana Nasihatun Nushiyye vererek beni ilim irfan yuvası haline getirerek ilim irfan ilen beynimi bıcı bıcı eyledi.Ve beni 10 gunluk tatile Bursa Kaplıkaya Sırtlarına gonderdi.Orada Namazını derenin icinde eda eyleyen antiabdest tarafdarı bir dervişin kendisinin arkadaşı olduğunu soylemişti.Ve onun yanına gittiğimde bana ooo Hoş geldin ey mumin ul Ukala diye hakırış eyleyerek para verdi,Ben de o parayla Ozdileğe gidip winston+Kola+Punto cips alarak gunumu gun eyledim.Derviş bana kızmıştı lakin ben anlamam derviş paşa diyerek ona plastik topla abandım,yaşlılığından olacak topu tutamadı ve topun karnına gelmesi bir urkuntu vesilesi halii alarak dervişi vefad ettirdi.
SİZE O DERVİŞİN OLMESİNDE SUCLU KİMDİ?
a ben
b 1. Kırıkkale dervişi
c Winston+cips+kola
d 2. Bursa Dervişi
e PLAStik ToP
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Garib VakaNın Boylesi