Selamun Aleykum Arkadaşlar. Oncelikle 20 Yaşında , Universite okuyan bir gencim. 3 Senedir Namaz Kılıyorum ve Karşı cinsle imtihandan korkuğumu soylemek İstiyorum ve Dun gece de Buyuk Bir İmtihandaydım

Arkadaşlar , Lutfen Sonuna Kadar Okuyup , Bana Akıl Verin . Cok Uzatmadan Anlatmak İstiyorum .

Uzak Akrabamız ( 25 Yaşlarında Bayan ) 2 Gun once bize kalmaya geldi 1 Haftalığına. Bana bakışlarından sezdim birşeyler olacağını , ama işte eminde değildim. Dun gece saatlerinde odama geldi , uyandırdı beni . Hayırdır ablacım noldu ? Dedim . Uyku Tutmadı Dedi. Cok Değişmişsin sen falan dedi , ne gibi demeye kalmadan opmeye başladı , tahrik edici sozler soyluyor ve elleriyle de tenimi okşuyor. Bi Yandan Gunah Olduğunu Biliyorum , bi yandan da şeytan durtuyor. 7-8 Saniye sonra opuştuk LANET OLSUN LANET OLSUN Ondan sonra Farkına vardım dedim kendi kendime bu bir imtihan. Bir Tokat patlattım , cık odadan diye yalvardım , tabi kısık sesle , . Cıkmayacağını ve bu gece seninle yatıp sevişicem diyip duruyor tahrik ediyordu

tam 2-3 Dakika Yalvardım , cık bak yoksa buyuk gunah işlicez , bir yere kadar sabrederim nolur cık dedim nolur. Allahtan korkuyorum cık dedim.... 1 Kereden birşey olmaz dedi . Bağırma yoksa rezil oluruz evdekilere dedi , odanın kapısınıda kitlemiş cıkamadım o 2-3 dakika icinde cırılcıplak oldu ve ustume abanıyordu

Her ne kadar dayansam da bir yere kadar dayanacığımı bildiği icin tahrik etmeye devam etti En Sonunda pes etti , zina yapmacağımı anlayınca cıktı odadan ama cıkarken de bu işi benimle yapıcaksın nereye kadar dayanıcaksın gibisinden konuştu Daha 4 Gece kalıcak bizde . Dun geceki imtihanı atlattım ama birde bana sorun nasıl atlattığımı Yuce rabbim kimseyi kadınla imtihan etmesin Duşunsenize cırılcıplak bayan , kacamıyosun rezil olmak var evdekilere o halde ustelik akraba ( uzak akraba ) ... Ben Burdayken bu işi benle yapıcaksın diyip durdu , kendisi ingiltere de okuyor ve bu tur şeylerin doğal olduğunu soyluyor 1 kere den birşey olmaz diyip durdu

NE ZORMUŞ KADINLA İMTİHAN BİRDAHAKİ İMTİHANI ATLATAMAM DİYE COK KORKUYORUM DURUMU EVDEKİLERE DE ANLATAMAM Bugun surekli şeytan girdi aklıma , yapsam mı yapmasammı diye duşundum. Bugun hic namaz kılmadım Aklımın bir koşesine ZİNA girdi Cok Korkuyorum Ya Yaparsam Benim HALİM NE OLUR ??? NE YAPAYIM AKIL VERİN ?

Yazdıklarımın hepsini dun gece yaşadım arkadaşlar. Utanıyorum bu yuzden yeni hesapla konuyu acmak istedim Aslında Utanması gereken benmiyim , o mu bilmiyorum ama İMANım Tehlikede ve imtihandayım bunu biliyorum

Bana Akıl Verin Arkadaşlar Ve SON SOZUM ALLAH KİMSEYİ KADINLA İMTİHAN ETMESİN