Cocuk Terbiyesi Anne Kıymeti
1 Yaşında:
Sizi sutuyle besledi. Geceleri ağlayıp onu uyutmayarak teşekkur ettiniz!
2 Yaşında: Size yurumeyi oğretti. Sizi cağırınca odadan kacarak teşekkur ettiniz!
3 Yaşında: Size itina ile yemekler hazırladı. Başınızı cevirerek teşekkur ettiniz!
4 Yaşında: Elinize rengÂrenk kalem verdi. Duvarları cizerek teşekkur ettiniz!
5 Yaşında: Sizi cici kıyafetlerle susledi. Camura girerek teşekkur ettiniz!
6 Yaşında: Okula gotururken “Gitmeyeceeem!” diyerek teşekkur ettiniz!
7 Yaşında: Size top aldı. Komşunuzun camını kırarak teşekkur ettiniz!
9 Yaşında: Size dualar oğretti. Siz her seferinde unutarak teşekkur ettiniz!
12 Yaşında: Arkadaşınızla sinemaya goturdu. “Sen burada oturma!” diyerek teşekkur ettiniz!
15 Yaşında: Senelerdir zararlı TV seyretmenizi istemedi. O evde değilken, hepsini izleyerek teşekkur ettiniz!
18 Yaşında: Okul masraflarınızı hep karşıladı. Sizi universiteye goturdu. Arkadaşlarınız alay etmesin diye, kapıda vedalaşarak teşekkur ettiniz!
20 Yaşında: İş hayatı ve kariyerinizle ilgili sizi yonlendirmek istedi. “Sen ne bilirsin, ben senin gibi olmayacağım!” diyerek teşekkur ettiniz!
23 Yaşında: Diploma adığınız gun, size gurula sarıldı. Avrupa seyahati icin para isteyerek teşekkur ettiniz!
25 Yaşında: Duğun masraflarınızı karşıladı. Mutlu oldu, cok duygulandı. Siz uzaklara giderek teşekkur ettiniz!
30 Yaşında: Bebek bakımı hakkında size fikir verdi. “Artık bu ilkel yontemleri bırak!” diyerek teşekkur ettiniz!
40 Yaşında: Sizi arayıp akrabanızın duğununu hatırlattı. “Anne işim başımdan aşkın.” Diyerek teşekkur ettiniz!
50 Yaşında: O hastalandı, hafta sonunda gormeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona; “ Yaşlılar cocuk gibi nazlı olur.”diyerek teşekkur ettiniz! Derken bir gun oldu?..
Şayet hala sizinleyse, hic olmazsa ona bir daha sarılın…

Forumda baktım aradım ama yoktu. ama eğer başka bir başlıkla acan varsa kusuruma bakmayın...