BU UYDURMA DEĞİLDİR

Cok fazla bilinmeyen tutmayan bir fiLm FRansız filmi filmin ismini gercekten hatırlamıorum ama cok fazla izlenmeyen bir film Filmde bir oyun şirketi acmayı duşunuyorlar ve hangi dilleri destekleyeceklerini duşunuyorlar ve ordan biri ''ŞU Aptal Turkler icin Bi Oyun Kuralım onlar K.C Usttu oturup oyun oynamaktan baska bişi bilmezler hahahah '' diip kahkaha attılar... o anda inanın nerdeyse goz yaşlarım akacaktı batı devletleri bizim icin boyle duşunuyor galiba dedim icimden cok uzuldum 4-5 gun unutamadım

bırakın artık bu oyunları bi online oyun cıksa atlıyorsunuz hemen kinght online'nin %70 Turk warrock oyunun %70 turk bizde artık bişiler icat edelimde milletin gozune girelim herkes artık ucak yapsın turkiye daha da guclensin askeriye diyorlar ya bırakın ucak yapmayı biz daha araba bile yapamıyoruz bu kadar beleşci olmayın...

filmin ismini hatırlamıorum gercekten ama pek fazla bilinmeyen bir film...

Ataturk bile ''Batılılaşın'' Demiştir ama bu sozunu Teknoloji bakımından soylemiştir. bilim bakımından soylemiştir Kultur bakımından değiL ama bizimkiler bilimden cok Kultur bakımından ozeniyorlar batı'ya Hadi oyunlar sizin vazgecilmeziniz ?
BaRi TURK Oyunları oynayın Turkiyeyi zengin edin daha iyi..

Hepsinden Once dilimiz yok oluyor bir devletin yok oluşu dilinden başLar sanal alemde turkce kelime kalmamış ''g''ler ''q'' ''ı''lar i

Ataturkten Sonra ataturk gibi bi başbakan veya cumhur başkanı gelmedi ki zannediyorum ki gelemezde cunku mustafa kemal ataturku cok lider ornek aldı...Onun gibi bi başkanımız olsaydı Şimdi turkiyeye cok yenilik gelirdi onun kafası sayesinde Ucak ta yapardık araba da yapardık her turlu şeyi yapardık.

Oncellikle bişi yapmak icin gizli yapmak lazım DIŞ Gucler bırakmıorlar cunku başlarsak başaracağımızı biliyorlar ATLASJET Ucağında 6 turk bilim adamı vardı ucağı duşurduLer.
Aslında isyan cıkartmak gerekir ama neyse daha cok şey solerdim ama siyasette girmek istemiyorum...

Mesela bizim benim bi arkadaş var Ayazağa/istanbul da oturuyor bi ara misafirliğe giderken ŞOK OLDUM ! mahalleyi gorseniz mahalle değiL sanki Koy allah aşkına bi gidip Tokyo'ya bakın new york'a bakın oyle bi mahalle gorebiLirmisin ? bu parasızlıktan değiL arkadaşlar bizde dunyanın en OnemLi şehri var İSTANBUL herkez birbirini yiyor Deniz baykal laf sokuyor Tayyip cevap veriyor Siyaseti resmen cocuk oyuncağı yaptılar