Merhaba arkadaşlar. sizlere uzaylıların varlığı hakkında bir duşuncemi sunmak istiyorum. duşuncelerim tartışmaya acık alup yazdılarımı seviyeli bir şekilde eleştirmenizi istiyorum. Kazırlarda ortaya cıkan bir cok teknolojik alet var. Bizler bunları ilk defa bulduğumuzu zannederken meğer millatan onceye ait bizim bile cozemediğimiz bir cok buluş bulunmuştur. Dunyanın varlığından gunumuze bir cok teknolojik gelişmeler olmuştur fakat uzun bir surede bu kadat gelişmemiz bana az gibi geliyor evet teknoloji sandığımızdan daha cok ileride ama Yuceler yucesi dunyayı yarattığından bugune kadar gelişmeler bana yaz geliyor. Yani bizler her sene bir buluş buluyoruz ki imkandan cok akıl etken. paygamberler donemindeki insanlar daha zeki ve buna rağmen bu donemdeki insanar daha cok gelişmeler sağlattı. Yani duşuncemi cok onceden bulunan icadlarla eşleştirmeye calışıyorum. Olay şu. bir cok cizimde ortaya cıkan anlayamadığımız bir cok şey var ama biz bunu cozemiyoruz. ve bir cok hayvan fosili var. Garip olan bizim bunu hala cozemediğimiz. Mısır pramitteki taşlar. icindeki mucizler mayaların buluşu. Yani Kuran-ı kerim ile de yardım almaya calışıyorum ki yeterince bilgiyi aldığımız duşunmuyorum. Bil cok meali cozecek seviyede değilim. Yani butun anlattıklarım şu. Dunya cok onceden gelişmiştir. Sonra dunyaya meteorun duşmesi sadece dinozor neslinin son olması anlamına gelmez. gelemez. İnsanlarında tekbolojiyi yeterli bir seviyede geliştirim evrende başka bir guneş sistemine gitmiş olabilirler. Elbette kıyamet olsa kacmaları şansızdır. Ama Allah evreni yaratmış ve bir sebebi var. Tek bir guneş sisteminin olduğuna inanmıyorum. Bu kacan insanlar kendilerini dahada geliştirirler ve dunyanın yok olmadığına fark ederler ve tekrar dunyaya donerler. iki goze bacağa kulağa sahipler ve insanlar gibi yuruyup konuşabiliyorlar. Yani insanların birazda mutasyona uğramış halleridir. Sonucta başka bir gezegen başka kaynaklar insanı alışıtığının dışında değiştiri ve fiziksel değişime uğramaları yanlış değil. sizlere diyeceğim sacma bir duşunce icerisindeysem belirtmeniz ve sizlerinde fikirlerini almam. Teşekkur ederim şimdiden.