Antalya'nın Manavgat İlcesi'nde, ilkoğretim okulunda 5 yıl boyunca eğitim verdiği 14 yaşındaki kız oğrencisi K.S.'ye ‘ders calıştırma’ bahanesiyle 2 yıl boyunca tecavuz eden emekli oğretmen 56 yaşındaki M. Ş. 52 yıl hapis cezasına carptırıldı.

Antalya'nın Manavgat İlcesi'nde bir ilkoğretim okulundan 2 yıl once emekli olan M. Ş., ilkoğretim okulunda 5 yıl boyunca eğitim verdiği kız oğrencisine ‘ders calıştırma’ bahanesiyle evine goturerek 2 yıl boyunca tecavuz etti. Emekli oğretmen goruntuleri de kameraya kaydetti. 14 yaşındaki kız, tecavuz olayını korkudan kimseye anlatmazken, oğretmenin 18 yaşındaki kızı C.Ş. babasının K.S. ile ilişkisinin goruntulerini gorunce olayı once annesine anlattı. Olayın ortaya cıkmasıyla cevredekilerin baskısına maruz kalacağından korkan oğretmenin eşi H.Ş. de, oğretmenlik ataması bekleyen oğlu C.Ş. ile birlikte olayı gizlemeye karar verdi. Tecavuzun kamera kayıtlarını bulan M. Ş.'nin kızı ise, olayı bir hafta gizledi ancak vicdan azabına dayanamayarak gidip polise anlattı.

GORUNTULERİ OĞRETMENİN KIZI BULDU
İhbar uzerine Antalya Asayiş Mudurluğu Ahlak Buro Amirliği ekipleri emekli oğretmenin Manavgat İlcesi Şelale Mahallesi'ndeki evine baskın yaptı. Baskında 2 cocuk babası emekli oğretmen M. Ş. ve sucu gizlediği ileri surulen eşi H.Ş. gozaltına alındı. Polis evde yaptığı aramada M. Ş.'nin bilgisayarı ile 200 CD'ye el koydu. Bilgisayarı incelemeye alan polisin ele gecirdiği CD'lerde oğrencisine tecavuz ettiği goruntuler ele gecirildi. Eşi H.Ş. ile birlikte ifadesi alınan emekli oğretmen M. Ş., adliyeye sevk edildikten sonra Ocak ayında tutuklanarak cezaevine gonderildi.

52 YIL HAPİS
M. Ş.'nin karar duruşması dun Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi'nde goruldu. Duruşmada tecavuz iddialarını reddeden M. Ş., ‘15 yaşını tamamlamamış cocuğun cinsel istismarı’ sucundan 36 yıl, ‘cocuğu cinsel amaclı hurriyetten yoksun bırakma’ sucundan da 16 yıl olmak uzere toplam 52 yıl hapis cezasına carptırıldı. Sanığın oğlu C.Ş.'ye ise, sucun delillerini yok etmek sucundan 10 ay hapis cezası verildi.

Hurriyet