yeni bir furya cıktı.sanki 1400 yıldır İslam yanlış anlaşılmışta şimdi ortaya kendini atan bazı sapkın fikirli alimler doğru anlamışcasına bazı insanlar yani Peygamber Efendimiz s.a.v'e itaat etmekten imtina edenler sahih olan hadisleri butun sunnetleri ve bunlarda bulunan beşvakit namazı,teravih namazını,başortusunu,mubarek gun ve geceleri ve daha ne varsa hepsini inkar ediyorlar.

oysaki Hazreti ALLAH

estauzu billah

Allah'a itaat edin, peygambere de itaat edin ve sakının Eğer yuz cevirirseniz, bilin ki, elcimize duşen, ancak apacık bir tebliğdir (5/92)

Size Rabbimin risaletini tebliğ ediyorum (Ayrıca) Size oğut veriyor ve sizin bilmediklerinizi ben Allah'tan biliyorum (7/62)
http://www.mumsema.com/islamda-teblig-davet-ve-yontemleri/10371-teblig-ile-ilgili-ayetler.html

Kim peygambere itaat ederse, Allah’a itaat etmiş olur. Kim yuz cevirirse (bilsin ki) biz seni onlara bekci gondermedik. Nisa Suresi-ayet 80
http://www.diyanet.gov.tr/kuran/meal.asp?page_id=90

buyurmaktadır.

bildiğiniz uzere HAZRETİ KUR'AN hak din islam dinimizin anayasa kitabıdır.

HAZRETİ ALLAH CELLE CELALUH mubarek kitabımızda ana hukumleri emir yasakları bildirmiştir, fakat bunların teferruatına girmemiştir.orneğin secde edenlerle beraber secde edin buyurur veyahutta rukuu edenlerle birlikte rukuu edin der fakat bunlar nedir nasıl yapılır bunların teferuatına girmez.

bunun bir cok sebebi vardır.bu sebeplerden bir tanesini zikretmek gerekirse şunu soyleyebilirizki eğer her konuda teferruata girilecek olsa idi HAZRETİ KUR'AN binlerce,onbinlerce,yuzbinlerce ciltlik bir kitap olması gerekirdi cunku hazreti İslam ilmi ibadetten,fıkha(İslam hukuku) bir cok teferruatlı ilmi icerisine alan bir ilimdir.duşunun bir inacsız veya bir başka din mensubu gelse ve dininizi merak ediyorum kitabınızı okumak istiyorum dese ne yapacaksınız buyrun kutuphanemizemi diyeceksiniz?Hazreti ALLAH teala kulları icin Hazreti Kur'anda kolaylık murad buyurmuştur.teferruatı ise Peygamber Efendimizin s.a.v tebliğine ve onun izinden giden ehli sunnet vel cemaat alimlerin(Hazreti kur'ana,Peygamber Efendimizin s.a.v'in hadis ve sunnetlerine uyan kişilere verilen ad) calışmalarına bırakmıştır.