Bel ki kızacaksınız ama avrupalı insanlar musluman değil ama musluman gibi yaşıyorlar bizler muslumanız ama san ki musluman değilizz gibi davranıyoruz.Havaalanında check-in yapıyorum bazen pasaport bilgisi girmemiz gereken ucaklar oluyor,sıradaki butun yabancılar bekliyor gıgları cıkmadan cunku adamlar biliyor neyin ne olduğunu.Bagajındaki fazla kilolar icin odeme yapması gerektiğini soyluyorum avrupalı adamın tek soylediği kelime "tamam".Ama bizim turk yolcu geliyor neden bu kadar bekliyoruz burda vs.vs.Fazla bagaj odemeniz gerekiyor diyoruz başlıyor kufre.Ucağa cuvallarla binen var ya bu ne rezillik.İlk emir "oku" değil mi?Neden kendimizi geliştirmiyoruz cahil insanlar oluyoruz?
*Ucak kacıncı perondan kalkıyor?(cıkış kapısıdır normalde,otobus zannediyor)
*Taşınır gibi 6-7 bagajla geliyorlar
*Bagaj yok cuvalla geliyor adam
*Habire sorun yapıyor,ucak gecikmeye giriyor kufretmeye başlıyor
*havaalanına kalkış saatinden 2 saat once işlem yaptırmak icin gelinir.Kalkış saatinde gelirseniz ucak kalkmış olur ve kalırsınız.Sonra kufredersiniz bizim bir sucumuz olmadığı halde
*Ağzımızdan kufur eksik olmaz zaten hic,yerlere cop atarız,milletin karısına kızına bakarız ama bizim karımıza kızımıza bakılınca rahatsız oluruz.Ac kopekler gibi gezeriz sokaklarda bir kız gorunce ilk baktığımız yer....
*Ha şunu da eklim 50-60 tlye bilet alıp ucağında sahibi zanneden turkler de oluyor
Bunları hem bilgi hem de eleştiri amaclı yazdım.Bilmeyen varsa oğrensin.Kavga etmekten başka birşey bilmiyoruz.Biz musluman mıyız gercekten?