Guardian'ın haberindeki rapora gore, dunyada olan biteni uzaktan izleyen dunya dışı yaratıklar, atmosferde meydana gelen değişimler nedeniyle bir medeniyetin kontrolden cıktığı duşuncesiyle bu tehdidin buyumesini engellemek icin onlem alabilirler.
NASA ve Pennsylvania State Universitesi oğretim uyelerinin ortaya attığı bu aşırı spekulatif senaryonun gercekleşme olasılığı duşuk olsa da insanlar ile uzaylıların bir gun mutlaka karşı karşıya gelecekleri varsayımına dayanıyor.
Domagal-Goldman ve ekibinin hazırladığı raporda ayrıca uzaylılarla yakın temasın olası sonucları da yer alıyor. Bilim adamları, raporun insanlığı "bir gun olacak olan gercek temasa hazırlamak" istediğini belirtiyor.
Kaynak:http://www.haber365.com/Haber/Uzayli_Istilasi_Yasanacak
Bekliyoruz bakalım

-------------------------------------------------------------------------------------
| Arkadaşlar bu mesaja fazla tepki verildiği icin cevabımı buradan yazmak istedim... |
-------------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Revolanse

Bir Ergen olayı daha. Hayalperestlikte ustunuze yok. Binlerce ısık yılı uzaktan salak uzaylıların gelecegini dusunup mantıklı geliyorsa, BlueBeam veya nazi ufoları mantıksız geliyorsa. YUH DİYORUM HAYAL GUCUNE!
Gel tartısalım herseyi kanıtlarım...
Ben kaynak belirttim kendi hayal urunum olan bir hikaye yazmadım.Araştır gerceği bul oyleyse ayrıca fikrimi belirtiyim uzaylılara inanıyorum mutlaka vardır evren sonsuz ve dunyada hayvanlar bitkiler cinler insanlar varken başka bir gezegende yaşayan farklı bir tur yoktur diye bir duşunce bana cok ilkel geliyor bir bak etrafına hayvanlar farklı bitkiler farklı cinleri zaten goremiyoruz ama varlıklarını biliyoruz dunya uzerinde bu kadar farklı canlılar(Turler) mevcut iken neden başka bir gezegende de olmasın.

Canlılar farklı ortamlarda yaşamayı başarmıştır. Denizin dibinde guneş ışığından yoksun yaşayan canlılar var. Neden başka bir gezegende farklı koşullarda yaşamayı başarmış gelişmiş canlılar olmasın ki? Sen solunum icin oksijene ihtiyac duyuyorken neden farklı bir gezegende farklı bir tur helyuma, neona(...) ihtiyac duymasın.

Ayrıca bana nazi ufolarını,bluebeam projesini,illuminatiyi,ayın karanlık tarafında kurulan us(...) hakkında somut deliller goster imzalı belgeler videolu/resimli kanıtlar...
Savunduğun butun fikirlerinin birileri tarafından uydurulmuş tamamen hayal urunu hikayeler olup olmadığını bir duşun. Nette gorduğun duyduğun herşeye koru korune inanmazsan iyi edersin.