Amanda Faye adlı kadın bu gunlerde paraya para demiyor. Her gecen gun servetine servet ekleyen genc kadının bu parayı kazanma yolu ise oldukca ilginc

Amanda Faye 25 yaşında genc bir kadın. O da internet yoluyla para kazanan bircok insandan birisi. Ancak para kazanma yolu oldukca şaşırtıcı.

25 yaşındaki Amanda Faye, internetteki hayranlarının karşısında yemek yiyerek kendisinin bile hayal etmediği kadar buyuk bir para kazandı.

Fazla kiloları yuzunden gunluk hayatta cok fazla nefret soylemiyle karşılaştığını soyleyen genc kadın "artık bunlardan etkilenmeyi bir kenara bıraktığını" da sozlerine ekledi.

Duyduğu olumsuz yorumlardan etkilenmediğini soyleyen Amanda Faye, hayatın keyfini cıkardığını da soyledi.

"Bana katil balina, şişman inek gibi lakaplar takıyorlar. Ama ben pozitif bir insanım, bunların coğunu dikkate almıyorum" dedi.

İnsanların, başkalarını bedensel gorunuşlerine gore değerlendirdiklerini soyleyen Amanda Faye, bunun hicbir zaman değişmeyeceğini de sozlerine ekledi.

Genc kadın şişman olmanın her anlamda kendisini mutlu ettiğini de soyledi.

Instagram sayfasında 50 bin takipcisi bulunan Amanda Faye, yemek yerken cektiği videoları sayesinde hic hayal etmediği kadar para kazandığını, hatta kucuk bir servet kazandığını da belirtti.

Gunde 4 bin kalori civarında aldığını soyleyen genc kadın, online iletişimler sırasında gelen isteklere gore 10 bin kalori de alabildiğini soyledi.

Takipcileri Amanda'yı yemek yerken izlemek icin abone oluyorlar ve videolarına, fotoğraflarına ulaşabilmek icin 10 dolar oduyorlar.

Amanda'yı Snapchat'ten izlemenin bedeli ise daha yuksek. Genc kadın şimdiden yemek yiyerek zengin olmuş durumda

İnternethaber