TELEKİNEZİ İLE YAPABİLECEKLERİNİZ
1) Cisimleri oynatmak
Magazinlerinizi, gazetelerinizi, bardaklarınızı vs.
2) Cisimlerin şeklini değiştirebilmek
Kaşık, catal, anahtar vs.
3) Psişik enerji topları
Bunlar insan enerjisi ile oluşan enerji toplarıdır. Onları oluşturup fırlatabilirsiniz.
Eğer ilerlediyseniz;
Pencereleri acıp kapayabilir, kapıları kitleyip ve de ışıkları acıp kapayabilirsiniz.
1) CİSİMLE BİR OLMAK
Şimdi bir mum yakın. Ruzgarsız bir ortamda olun ve mum ışığı ile ozdeşleşin. O an sadece siz varsınız. Mum ile birliktesiniz. Gozlerinizi mum ateşine odaklayın(Gozlerinizi kırpabilirsiniz). Mum ateşini sizin ekstra bir uzuvunuz olduğunu ve onu kolunuzu veya bacağınızı oynatabildiğiniz gibi oynatabildiğinizi hayal edin. Duşunmeye devam edin... Ne zaman ki onu kendinizin bir parcası olarak kabul ettiniz, ateşi istediğiniz gibi oynatmaya calışın! Bu egzersizi 5-10 dakika yapın ve sonra mumu sondurun.
(Not: Bu deney kucuk bir kağıt parcası gibi hafif cisimleri oynatma amaclı olarak da denenebilir.)
2) BALON VE ENERJİ TOPLARI
Bu daha ileri bir kademedir. Enerji topları cisimleri oynatabildikten sonra denenmelidir. Surtunmesiz bir yuzeye balonunuzu şişirdikten sonra koyuyorsunuz. Sonra iki elinizi birleştirip, avucunuza enerji yolladığınızı duşunuyorsunuz. Nefes alıyorsunuz ve nefesi verirken avuclarınıza doğru gittiğini duşunuyorsunuz ve oluştuğunu hissettiğiniz enerji birikimini elinizden balona doğru yonlendirip, balonu itmeye calışıyorsunuz.
3) GORUNTULEŞTİRME
Adım 1:
Vucudunuzun enerji ile doldurun.
Adım 2:
Onunuze bir kağıt parcası veya bir taş koyun.
Adım 3:
Gozlerinizi taşa odaklandırın.
Adım 4:
Şimdi gozlerinizi kapatın ve taşın-kağıdın goruntusunu gozleriniz kapalıyken hayalinizde canlandırmaya(goruntuleştirmeye) calışın.
Adım 5:
Sonra enerjinizin o cismin etrafında dolandığını hissedin.
Adım 6:
Cismi sırasıyla sola, sağa, geriye, one ve daha da ileri ittiğinizi duşunun.
Adım 7:
Şimdi gozlerinizi acın.
Eğer bir sonuc alamıyorsanız 6. adımı surekli tekrarlayın.
4) TUNEL
Kucuk bir cisim secin. Ayrıca hafif olsun. Kucuk bir yuzuk veya hafif bir metal parcası.
Kafanızı boşaltın. Rahatlayın ve sizi etkileyen tum negatif şeylere gulun. Yok olduklarını goreceksiniz. Konsantre olun.
Cisimle kendi aranızda bir tunel kurun. Bunu hayalinizce canlandırın. Sadece o cismi gorun. O cisim dışında her şey o tunelin dışında. Sadece o ve siz!
Şimdi duşunce gucunuzun ellerini o cisme yonlendirin ve onu ittiğinizi duşunun.
Hemen olacak diye bir şey tabii ki yok. Umidinizi kaybetmeyin!
PSİŞİK ENERJİ TOPLARI YAPABİLMEK
BAŞLANGIC
Enerji topları yaratabilmek, vucut enerjini şekillendirebilmekle ilgili bir şeydir. Bazı durumlarda, bu cisimleri oynatabilmekten daha kolaydır.
==> ALIŞTIRMA 1
Ellerinizi onunuze doğru getirin ve avuc icleriniz yukarı gelecek şekilde durdurun. Gozlerinizi kapayın ve rahatlayın. Avuc icleriniz arasındaki boşlukta oluşan enerji topuna yoğunlaşın. Surekli bu enerji topunu guclendirdiğinizi ve daha da buyuttuğunuzu hissetmeye calışın. Bunun elinizdeki magnetizmanizdan ve ucuncu gozunuzle ilgili bir bağ olduğunu unutmayın.
==> ALIŞTIRMA 2
Ellerinizi yuvarlak bir şey tutar gibi yapın ve gozlerinizi kapatın. Kol kasınızı sıkın ve ordaki enerjinin ellerinize aktığını duşunun. Bu enerjinin bir enerji topunu oluşturacağına inanın. Eğer ellerinizdeki titreşimi hissediyorsanız gercekten cok iyi! Şimdi hissettiğiniz şeyi bir şeye doğru fırlatın ve ne olduğunu gorun!
KAVANOZ YONTEMİ
İhtiyaclar:
Bir kavanoz(kapağıyla beraber)
Bir pinpon topu
Bir ip
Bir dikiş iğnesi
Bir Soloteyp
Yapımı:
Kavanozun kapağını acıyorsunuz. Dikiş iğnesini alıp deliğinden kavanozun boyunun 4'te 3'u kadar bir ip geciriyorsunuz ve iğnenin ucunu pinpon topunu bırakmayacak şekilde pinpon topuna batırıyorsunuz. Sonra iğneye gecirilmiş ipin ucunu kavanoz kapağının kapanınca iceriye bakan yuzeyinin ortasına yapıştırıyorsunuz. Ve son olarak kapağı kapatıyorsunuz. Karşınızda kavanozun tabanına, sağına ve soluna deymeden tam olarak ortasından iple asılmış duran bir pinpon topu var.
Kullanımı:
Bu aleti duz bir yere koyuyorsunuz ve aranızda 1,5-2 karış olacak şekilde bu kavanoza yaklaşıyorsunuz. Lutfen dirseklerinizi kavanozu koyduğunuz yere koymayınız. Ve size anlattığım yontemlerden birini deniyorsunuz. Yani enerjinizle kavanozun icinde asılı duran pinpon topunu oynatmaya calışıyorsunuz. Benim en sevdiğim ve az da olsa ilerleyebildiğim yontem budur.
MANTAR VE SU YONTEMİ
İhtiyaclar:
Ustu acık bir kap
Bir şişe mantarı
Su
Yapımı:
Ustu acık kabınızı alıp icine su dolduruyorsunuz ve icine şişe mantarınızı koyuyorsunuz.
Kullanımı:
Amacınız her zamanki gibi şişe mantarını duşunce gucunuzle oynatabilmek.
PUSULA YONTEMİ
İhtiyaclar:
1 pusula
Kullanımı:
Bu yontemdeki tek sorun, yanınızda bir insanın daha olması gerekiyor. Gozlerinizi kapatıp pusulanın ibresini duşunce gucunuzle değiştirmeye calışıyorsunuz. Arkadaşınız da size bunu rapor ediyor. Bu yontem paranormalite bilginleri tarafından en basit yontem olarak duşunulmektedir.
NOT: Pusulanın ibresinin nereyi gosterdiği onemli değil.
Neden TELEKİNEZİ yeteneğimi kullanamıyorum?
1) Enerjini yonlendirememekteki neden insanların duygularıdır. Orneğin stres. Stres ilerlemenizi ve duşuncelerinizi tamamen etkisi altına alır.
2) Oncelikle şunu bilmeliyiz ki bunun hic bir zararı yoktur. Sinirsel ağ bu ozelliğe zemin yaratır. Sucluluk, korku, guvensizlik ve yargılama duyguları bu olayı onlemeye yeter de artar. Enerji akımınızı keser! Oncelikle bu olayın gercek olduğuna kesinlikle inanmanız gerekiyor.
3) Kafanıza takmayın, rahatlayın! Bu guzel ozelliğinizi duşunun. Bu bir yarış değil sadece bir test.
4) Onyargılı olmayın. Surekli kendinizi niye yapamıyorum diye sıkmayın.
5) Duş kırıklığına uğramayın ve kendinize kızmayı bırakın. Eğlenin!
6) Bur da başarısızlığa uğramanız sizin kim olduğunuzu gostermez. Sadece cismin oynamadığını gosterir. O KADAR!
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- telekinezi hakkında bilgiler