Evet bu konuyu kendim ele alıyorum. Size yaşanmış gercek bir olayı anlatacağım. Belki coğunuz farklı duygular icine girebilir belkide yalan diyebilir umursamazsınız. Ben anlatmak istiyorum.

Aile dostumuzun komşularının cocukları ( 2 kişi) tatil icin Akdeniz'e gidiyorlarmış. Sisli bir gecede Marmaris'e doğru bir dağdan geciyorlarmış. Onlerinde bir araba varmış onlar biraz yavaş ilerliyormuş. Bizimkiler arabaya yaklaşınca arabada bir kucuk kızın olduğunu farketmişler. Kız bunlara el sallamış ve sonra o araba biraz hızlanmış. Bizimkiler bu arabanın cok gerisinde kalmışlar ve kısa sure sonra kaybetmişler. Bizimkiler bir virajdan donecekleri sırada tabi aşşağısı dağlık alan ucurum gibi, bir kadın bunları durdurmuş. Kadın perişan halde olduğu icin durmuşlar. Kadın bunlara kaza yaptık arabamız aşşağı yuvarlandı. Yardım edin icinde kucuk kızım kaldı demiş. Bizimkiler arabadan inmişler kadın yok ortalıkta herhalde aşşağıya gitti sanmışlar ardından onlarda kaza yerine gitmişler. Gordukleri şey onları durudan kadın ve kocası araba icinde emniyet kemerleri bağlı şekilde olu ve sadece kucuk kız yaşıyo. Evet bu anlattığım olay tamamen gercektir. Bu tatile giden 2 genc bu olayları yaşadıktan sonra psikoloijk tedavi aldılar. Banada aile dostumuz anlattı bende sizle paylaşmak istedim. Allah'ın bir hikmeti başka diyecek herhangi bir şey olamaz.

Alıntı değildir tamamen kendim yazdım