'Ayılar beni yiyor, yardım et anne'
Rusya'nın Sibirya bolgesinde ayılar genc bir kızı canlı canlı yerken, annesi de yardım icin arayan kızının feryatlarını saniye saniye dinledi
Daily Express’in haberine gore, Sibirya’nın doğu ucundaki Petropavlovsk-Kamcatski bolgesindeki Telmalny koyu yakınlarında ormana yuruyuşe giden 19 yaşındaki Olga Moskalyova ile uvey babası bir anne ayı ve uc yavrusuyla karşılaştı.
Anne ayı henuz bilinmeyen bir nedenle baba ile kızına saldırdı. Baba Igor Tsyganenkov’u parcalayarak olduren anne ayı ile yavruları olay yerinden sadece 70 metre kadar kacabilen Olga’ya yoneldi.
KIRILAN KEMİK SESLERİ GELDİ
Genc kız bu sırada cep telefonuyla annesini arayarak yardım istedi. İlk başta kızının şaka yaptığını duşunen anne Olga, sadece birkac saniye sonra telefonda ayıların hırıltılarını ve kırılan kemik seslerini duyunca dehşete kapıldı.
"ANNE AYILAR BENİ YİYOR"
Anne Olga, telefonda canlı canlı yenişine tanık olduğu kızının “Anne, ayılar beni yiyor. Anne, canım cok acıyor. Anne, yardım et!” feryatlarını caresizlik icinde dinledi.
Daha once olanlardan habersiz olduğu icin telefonu kapatarak yardım icin kocasını arayan Olga, Igor Tsyganenkov’un ayılar tarafından coktan parcalanarak oldurulduğunu bilmiyordu.
"ARTIK CANIM ACIMIYOR"
Bu arada ayıların elinden bir an icin kurtulan Tatyana bir kez daha annesini arayarak, “Anne, ayılar geri dondu. Uc yavrusuyla geri dondu. Beni yiyorlar,” dedikten kısa bir sure sonra muhtemelen ayıların uzaklaşmasından sonra tekrar annesini arayarak, “Anne, artık canım acımıyor. Acı hissetmiyorum. Beni affet. Seni cok seviyorum” dediği ortaya cıktı.
Olay uzerine ormanda arama yapan koyluler, genc kızla babasının feci şekilde parcalanmış cesetlerini buldu. Yetkililer, anne ayı ve yavruların muhtemelen ac kaldıkları icin insanlara saldırdıklarının sanıldığını bildirdi.
KynK.