ben bazı şeyler anlatacam hem sizden yardım isticem hemde esrarın kotu yanlarını anlatacam kendimce.
ben 2,5 seneden beri esrar kullanan ama başka hic bi madde kullanmayan birisiyim. ramazan ayından 2 3 gun once bi ağbiyle beraber tekrar esrar icmeye gittim ancak o gun diğerlerinden daha farklı şeyler oldu. ictiğimde ilk ekileri cok ağır bi trip havasına girdim sonra vucudum sanki 2ye bolundu ellerim ayaklarım soğuklaştı her tarafım titremeye başladı korku geldi birden kalbim kut kut atmaya başladı vucudumun belden aşağısı ayrı yukarısı ayrı carpılmaya başlandı her taarfımdan ozellikle sırtımdan kaynar sular dokuluyormuş gibi olmaya başladı sanki bi buhranın icine girdimde ordan cıkıp rahatlamak istiyormuşum gibi oldu. korkum kendimi oldurecem diye tırstım geberdim anlıcanız et parcasına dondum zavallı oldum birdenicim titremeye elektrik carpılmış gibi olmaya başladım sanki her tarafıma 500 voltluk elektrik veriliyormuş gibi oldum saatler gecmek bilmedianneme beni hastaneye gotur diye yalvardım annem ne ictimi anlayamadı konuşamadım bile sanki başka dunyadaydım o anda sanki olucem kalp krizinden gibi olmaya başladı sanki intihar edecem gibi oldu neyse uyudum ve gecti sabahına tovbeler ettim ama etkisi hala gecmemişti 1 2 hafta kadar bunu tekrar yaşayacağım korkusu icime oturdu o zamanki gibi olacak diye 1 2 hafta korkuyla yaşadım huzursuzlandım neyse tamamen etkisi gecti kendime geldim.
tovbe etmiştim ancak ........... tovbesi ......... gorene kadarmış misalikurban bayramı arefesinde cok fazla alkolluyken cesaret edip sadece bi duman esrardan aldım neyse tekrar eve geldim bu sefer gene aynı şeyler olmaya başladı ama daha hafifi oldu ancak aklımda ilk olduğu seferki gibi olacağı korkusu yatakta beni cıldırttı neyse 3 5 gun kadar bununda korkusu tribi kaldı ustumde ve gecti ama son 3 4 gunden beri tekrar bunu korkusu başladı bi yerde cay ictiğimde icine bir şey koyuldumu hap atıldımı diye korkular başladı kapalı mekanda fazla duramama acık havaya cıkma isteği huzursuzluk kaygı nobetleri başladı. doktoruma başvurdum panik atak dedi araştırdım uyuşturucu kullanımı sonrası olurmuş ama son kullandığımın ustunden nerdeyse 3 4 hafta gecti hala devam ediyor hala o gunleri yaşayacakmışım gibi oluyorum tırsınc oluyorum ne yapabilirim yarın doktora gidecem ama korkumdan yatağa bile girememeye başladım uyuyamıyorum.
son gunlerdede vucudumun farklı noktaları sanki 24 volt elektrik veriliyormuş gibi sık sık carpılmaya başladı ozellikle dilim ve sırtım acabağa bunun panik atakla bi alakası varmıdır. anneme sordumhavada cok elektrik var ondandır dedieğer oyleyse bu elektriği nasıl atabilirim. ğer değilse nedir doktor bile buna care bulamıyor anlamıyor zaten sorunumu hic gormemiş kimseciklerde.
bunları yaşayanlar oldumu aranızda ve nasıl atlattı doktor xanax ic rahatlarsın dedi ama onuda icmeye korkuyorum ya bişi olursa diye kaygılanıp başlıyorum tırsmaya ne yapmalıyım yaşayıpda kurtulan varsa lutfen yardım etsin yoksa cıldıracağım....
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Bi dahamı esrar tovbeeee