1991 ekim ayı Manisa Akhisar ilcesi Ticaret meslek lisesinde ilk gorev yılımdı.
İlk gorevim olduğu icin aldığım ilk aylıkla ust baş almış yerime gelmiştim. Yatacak yer olmadığı icin mecburen okul kantininde kalmaya karar verdim. Kantin okul bahcesindeydi. Gece uyumak uzereyken bazı yazılarımı bitirdikten sonra uyuyayım dedim ama oyle uyuya kalmışım. Birden pencere sesi geldi kalktım baktım dışarda pencerenin onunde yaşlı bir amca elinde bastonu cama vuruyor.
Haliyle ben buz kesildim saate batım 4 civarıydı. Amca bişiler diyor ama anlamıyordum biraz sonra amca bastonuyla oyle bir vurdu ki cama camda delik acıldı ve bağırarak seslendi. dedi ki evlat tuvaletlerinize bakın sularınız uzerimize akıyor ne yaptığınıza dikkat edin yoksa iyi olmaz sizin icin. Ben ruya dedim kendi kendime ama amca tekrarladı ve ortadan kayboldu. O korkyla kendimden gecmişim.
Sabah uyandığımda alelacele mudure bu olayı anlattım arkadaşlarım bana ruya olduğunu soylediler. İclerinden biri bana "sen amcanın camı kırdığını mı soyledin?" dedi. Bende "evet" dedim.
"O halde gidip bakalım gercekten kırıkmı"
Gozlerimize inanamadık gercekten adamın vurduğu yer kırılmış sanki koca bir mermi gecmiş sadece bir yuvarlak acmıştı camda.
Okul idaresi olarak hemen elemanlar getirdik ve tuvalet borularından birinin catlamış ve sırdırdığını gorduk. Biraz daha derin kazıldığında insan kemikleriyle karşılaştık ve hemen orayı kapatıp duzelttik. Mudurun acıklaması daha korkunctu. Okul yapılmadan once orası bir mezarlıkmış ve mezarlık duzeltildikten sonra okul yapılmış. 3 yıl eğitim verdim ama hep o gunun korkusuyla.
Bu anımı sizlerle paylaşmak istedim. İlginiz icin teşekkur ederim. Saygılar.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Mezarlığın ıslandığını haber veren olu!!!