Ben biraz karıştırdım arkadaşlar..cok guzel bi şeye benziyo.Mavi noktalara tıklayınca orada cekilmiş kullanıcının eklediği bi resim cıkıyo..Guzel bişey.

Google'ın sonu gelmeyen buyumesindeki son adım, İspanyol web sitesi Panoramio, kullanıcılarına cektikleri fotoğrafları dunya uzerinde konumlandırma imkÂnı sağlıyor.

Son gunlerde Google'ın en buyuk hedefi haline gelen Paramio, yerkurenin fotoğraflarıyla ilgili populer uygulamalar olan Google Maps ve Google Earth'den faydalanarak hazırlanmış bir site.

Coğu fotoğraf sitesi gibi Panoramio da dijital fotoğraflarımızı yuklememize, duzenlememize, etiketlendirmemize ve dunya ile paylaşmamıza izin veriyor. Sitenin alÂmet-i farikası ise fotoğrafları cektiğiniz yerleri grafiksel haritada ya da uydu goruntusunde işaretleyebilmeniz.

Sitenin anasayfasında karşılaşabileceğiniz bir acıklamada site yonetimi bu anlaşmayı Google'ın inanılmaz populerliğinin kullanıcıların paylaşımları icin buyuk bir şans olduğu şeklinde yorumluyor.

İki firma Haziran ayı icerisinde anlaşmalarını nihayete erdirmeyi planlarken, finansal hic bir detay basına duyurulmadı.

Bilgi icin: Panoramio