Ablamın bi yeteneği olan ruh cağırma olayıdır.Dayım 1997 yılında kalp krizinden vefat etmiştir.Dayım oldukten sonra yengemler bizde kalmıştır 1 sene boyunca 2 cocuğuyla birlikte 1997 adapazarı depreminide bizim evde yaşamışlardı.Aradan 1 sene gectikten sonra yengem amcasının evine gitmiş ve bize tel. acıp size bidaha cocuklarımı gostermicem die yemin etmişti oysaki biz ona cok ii bakmıştık bi dediğini 2 etmiyoduk,meğerki dayım olmeden once dayıma kızıomuş ablanla(annem) konuşmıcaksın die dayımda anneme kusmuştu.Nese yengem amcasına gittikten sonra ablamla anneme soleyip dayımın ruhunu cağırcanı solemiş zavallı annemde kabul etmiş.Ablam sofra getirip ustune kağıtlar ve fincan koymuş başlamış dua etmeye ve sonra dayımın ruhu gelmiş.Annem ablama bişiler soleyip dayıma iletmesini solemiş.Annemin soledikleri tabikide sorular,neden bize kustun gibi şeyler vb. sonra dayım demişki yani kağıtları oynatarak ben sizi cok seviyorum hep eşim yuzunden size kustum bana kızıyodu ama ben sizi cok seviyorum demiş ve zavallı annem gozyaşlarına boğulmuş , dayım hergun bizim evi izlediğini solemiş sonra dayım gitmiş.Annem hep ağlamış icler acıcı bi durum DUY SESİMİ DAYI SENİ COK SEVİYORUM
ister inanın ister inanmayın ama malesef gercek
ALINTIDIR..!!
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Dayımın Ruhu