73 yaşındaki dede , keciye tecavuz ederken basıldı

Ekim 8th, 2008 by admin
Muğla’nın Marmaris İlcesi’ne bağlı Hisaronu Koyu’nde, bir koyun ve bir keciye tecavuz ettiği iddia edilen 73 yaşındaki bir şahıs gozaltına aldı. Koyun ve kecinin sahibi şahıstan şikayetci olurken, veteriner hekim tarafından muayene edilen hayvanlara bir mudahalede bulunulduğu belirtildi.
İddiaya gore, hayvanların sahibi Zeynep Şenturk, kecisinin yerinin değiştirildiğini ve koyununun ise ortalıkta olmadığını gordu. Şenturk, bir sure sonra calılıkların icinden yarı cıplak vaziyetteki K.C. (73) ile koyununun cıktığını gorunce eşi Hasan Şenturk’u cağırdı. Şenturk ciftinin şikayeti uzerine olay yerine Hisaronu Jandarma Karakolu’ndan 15 kişilik jandarma ekibi gelirken, K.C, Soğukkuyu Cayı’ndan gecerek ormanlık alana doğru kactı. Termal kamerayla bolgede arama yapan ekipler, K.C’yi saklandığı calılıklar arasında bularak gozaltına aldı. Hisaronu Jandarma Karakolu’nda ifadesi alınan K.C. tutuksuz yargılanmak uzere serbest bırakıldı.
Şenturk cifti karakolda verdikleri ifadelerinde, K.C’den şikayetci olduklarını belirtti. Hayvanlarının başına boyle bir olay geldiği icin cok uzulduğunu soyleyen Zeynep Şenturk, “Hayvanların yanına gidince keciyi cozdum; ama baktım koyun ortalıkta yok. Sonra adam calının icinden koyunla birlikte cıktı ve ‘dolaşmış cozdum’ dedi. Sonra eşimi koyunun yanında cıplak bir adam var diye bağırarak cağırdım. Eşim gelince adam pantolonunu giydi. Ben karakolu arayayım derken, adam elbiselerini giyip kactı. Ben de peşinden gittim. O arada eşim karakola haber verdi. Veteriner hayvanların tecavuze uğradığını soyledi” dedi.
K.C’den şikayetci olduklarını ifade eden Hasan Şenturk ise, “Adamı tanımıyoruz, buraya kızının yanına misafirliğe gelmiş. Ben karakolda ifademi verdim ve şikayetci oldum. Jandarma savcılığa bildirecek. Adamı serbest bırakmışlar, nasıl oluyor bu anlayamadım” diye konuştu.
Hayvanları muayene eden veteriner Aytac Doğangun hayvanlara tecavuz edildiğini doğrulayarak, “İki hayvanı da muayene ettim. Bir koyun ve bir keciye bir mudahalede bulunulduğu bariz bir şekilde belli. Hayvanlara bir tecavuzde bulunulmuş. Jandarma aradığında ben başka bir yerdeydim. Birkac saat sonra muayene yaptığım icin sperme rastlamadım. Hayvanların şu anda hayati tehlikesi yok. Ancak iki hayvan da gebe, korkudan dolayı yavrularını atabilir” şeklinde konuştu.
Olayı inkar eden 73 yaşındaki K.C. ise, kendisine iftira atıldığını ileri surerek, “Olaydan bir bilgim yok. Bana iftira atıyorlar. Jandarma beni oldurecek sandım, korkudan dağlara doğru kactım. Ben buraya gezmeye geldim, buraların yabancısıyım” dedi.