13 yaşında satanizmle tanışan D.C. 5 yıl boyunca kedi kanı icilen korkunc ayinlere katıldı, eroin kullandı. ‘‘Kábus gibi’’ dediği bu yaşamdan 5 ay once kurtulan genc kız, satanizmi anlatıyor.
Erzincan'dan 11 yıl once İstanbul'a gelen lokantacı İbrahim C., sinir hastasıydı. İşi bırakmak zorunda kaldı. Eşi Cemile C. evlere temizliğe giderek kazandığı parayla evi gecindiriyordu. Annesinin zor şartlarda calışmasına dayanamayan D.C., Kartal Yavuz Selim İlkoğretim Okulu 5'inci sınıftan diplomasını alır almaz, banyo malzemeleri ureten bir fabrikada işci olarak calışmaya başladı. Evleri huzursuzdu. Babası sinir krizleri geciriyordu. D. eve gitmek istemiyordu. Daha 13 yaşındaydı. Evden uzaklaşıp yeni arayışların peşine duşen D.C., fabrikada tanıştığı arkadaşı K.'yla bazı gunler mesai bitimlerinde Kadıkoy Akmar Pasajı'ndaki barlara gidiyorlardı. Burada farklı insanlarla tanışan D., uyuşturucu hap kullanmaya, bir sure sonra da eroin cekmeye başladı. D. adını vermekten cekindiği satanist grubu ‘‘B.’’nin, 22 yaşındaki liderinin, ‘‘İnsanlardan uzaklaşmak istiyorsan sana sahip cıkarız. Biz farklı şeyler yapıyoruz’’ sozleriyle satanizme merak salmış. D. ‘‘Hayatımı bu kadar b...tan hale getireceğini bilseydim hic bulaşmazdım bu pisliğe. Bunalımdaydım, ailemden kopmak istiyordum’’ diye pişmanlığını dile getiriyor. D. her ayın 23'unde, Kadıkoy'de terk edilmiş bir evde buluşan gruba katılıp, satanizm hakkında bilgi edinmeye başlamış. ‘‘23'un ozel bir anlamı yok. Sadece bizim grubun buluşma tarihiydi’’ diyor.
KUTSAL İCKİ KEDİ KANI
5 karanlık yıl icindeki dehşet dolu gunleri anımsarken bakışları donuklaşan, tuylerinin diken diken olduğunu soyleyen 18 yaşındaki D., ‘‘Dehşet vericiydi’’ dediği anları şoyle anlatıyor:
‘‘Yaklaşık 10 kişi, sabah erken saatlerde buluşup, akşama doğru ayrılıyorduk. Harabenin bir koşesinde surekli ateş yanar, liderimiz onun yanında ihtişamlı bir sandalyede otururdu. Şeytan hakkında o kadar carpıcı şeyler anlatırdı ki artık benim icin sadece şeytan vardı. Herkes simsiyah giyinir, ağırlıklı olarak Metallica parcaları calınırdı. Kendimizi dağıtabilmek icin de eroin icerdik. Bazıları bileklerini jiletle kesip, kendi kanlarını iciyor, şeytana yakın olmak icin birazını da ateşin uzerine akıtıyorlardı. Kediyi duşman olarak goruyorduk. Bu yuzden de her ayinde bir kedi kurban ediyorduk. Harabenin ortasına cizip, etrafına mumlar koyduğumuz, satanistlerin simgesi Pentegram Yıldızı'na bağladığımız kedilerin, bıcakla karınlarını sonra da boğazlarını kesiyorduk. Kanını da alnımıza surup, birazını da iciyorduk. Bu bizim kutsal ickimizdi.’’
KACARSAN OLURSUN
D.C. bu ortamdan kopmak icin cok caba sarf etmiş. Bir keresinde, gruptaki arkadaşlarına ayrılmayı duşunduğunu soyleyince, ‘‘Kacışın olumun olur’’ sozlerini işitmiş. ‘‘Caresiz devam ettim. Olum korkusu vardı’’ diyor. Satanizmden kopup olumu goze aldığı anda, Ulkem Cocukları Derneği Başkanı Murat Cuhadar'la tanışmış. Derneğin faaliyetlerine katılmaya başlayınca ayinlere gitmez olmuş. İki haftadır, 200 milyon lira aylık ucrete anlaştığı, bir oto galerisinde satış gorevlisi olarak calışıyor. Ortaokulu ve liseyi dışarıdan bitirip, universiteye de girmeyi kafasına koymuş. Tek korkusu, ayrıldığı satanist grubun izini bulması
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- SATANIST! ! !den kurtulan bir turk kızı anlatıyor mutlaka okuyun