Su an 18 yasindayim ve olay bundan 3-4 sene evvel YASANMISTIR. O yaz en buyuk zevkimiz arkadaslarla gece asagi inmek idi ve hemen hemen indigimiz her gece birbirimize korku hikayeleri anlatirdik. Anlattigimiz hikayeler genelde kendi hayal urunumuz olurdu fakat anlatirken sanki yasamis gibi anlatirdik ve kendi uydurdugumuz hikayeye o ortamin verdigi gerilimle kendimiz de inanir ve korkardik. Icimizde en cok hikaye anlatan Nedim diye bir arkadasimiz idi. Nedim yasca bizden buyuktu ve bizi korkutmayi iyi basariyordu acikcasi. Yine boyle bir gecede Nedim bize cok ilginc bir hikaye anlatti. Hikayeye gore bazi insanlar sebepsiz yere iclerinden gelen bir atesle kule donusecek kadar yaniyorlarmis. Bu yanma o kadar cabuk gerceklesiyomuski, kendisini kurtarmaya zamani olmuyormus kurbanin. Ayrica bu olay kurban yalnizken gerceklesiyormus, yani gorgu tanigi olmuyormus hicbir zaman. Bu anlattigi hikaye ilginc oldugu kadar inandirici gelmemisti cogumuza. Fakat Nedim evinden getirdigi ansiklopedi de yazilanlari bize gosterince tuylerimiz diken diken olmustu hepimizin. Bu olaylar gercek yasanmis olaylar olarak anlatiliyordu ansiklopedide kanitlari ile. O gece eve kosar adimlarla ciktim ve butun gece gozlerime uyku girmedi. Ertesi gun ise belki hepimiz icin hayatimizin en korkunc gunu olmustu. Gelen habere gore Nedim bir sokak arasinda olu bulunmustu ve isin ilginc yani Nedim'in gomuldugu mezarlikta 1 hafta sonra yangin cikmisti ve butun mezarlar yok olmustur.Inanmayan arkadaslar eski gazeteleri karistirabilirler. Tarih: 3 Eylul 1997, Mersin mezarligi orman tarafinda onlarca mezar yanmistir.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Mezarliktaki Yangin