kavgam
İlk Once alinti olmadiĞini sOyleleyİm.kendİm yazdim.
bu kİtabi gallerİa'dan alirken baya bİr dUŞUmdUm.(neden dUŞUmdUn dersenİz:bu adam bİr fasİŞt elİmde bu kİtabi gOrenler bana pİs pİs bakiyolardi :d)kİtabin yarisindayim ama kİtab gerCekten İnsani etkİlİyor.beyİn yikama deĞİlde İnsanin dUŞUncelerİnİ baya bİr etkİlİyor.adolf hİtler bu kİtabi tam seCİm gunlerİnde yazmiŞ.İlk Once fazla satmamiŞ ama sonradan baya bİr artiŞ gOstermİŞ.bu İkİncİ kİtab bİrİncİsen daha İyİ gerCekten.atatUrk bu kİtabi okuyup demİŞkİ:'bu adam dUnyanin baŞina dert olacak!'.adolf hİtler bİr konuŞmada:'benİm yanİ bİzİm amacimiz dUnyayi nazİ egemenlİĞİ altina sokmaktir.ama tek bİr ulusa saldirmam o da tUrkİyedİr.adolf hİtler atatUrk'e hayranliĞini mercedes gOndererek belİrtmİŞtİr.
avrupa'da kurulacak bİr bİrlİk hİCbİr zaman amerİka'nin rakİbİ olamayacaktir.CUnkU avrupa halklarinin bİrbİrlerİne olan tarİhsel dUŞmanliklari avrupa bİrlİĞİ'nİn karar alma mekanizmasini olumsuz yOnde etkİleyecektİr.
ADOLf HİTLE'RİN SOZUDUR![IMG]http://img123.**************/img123/617/hitlerud5ku5.jpg[/IMG]
ARKADAŞLAR OZUR DİLERİM BUYUK YAZDIĞIM İCİN BUYUK KUCUK OLDU.
YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- KAVGAM 2 ADOLF HİTLERİN İKİNCİ KİTABI.BU KiTAB HİTLERİ COK DAHA ACIĞA CIKIYOR